wanna czy prysznic

« Powrót do grupy: Wykańczamy budynek

Stron: 7 ▾ Skocz do strony
◂  1 2 3 4  ▸  ▸▸

22 sierpnia 2009, 14:31

Zgadzam sie: good 0 bad

Dla mnie to przypomina jakiś magazyn, nie dom :(
Też bym nie chciała tam mieszkać.

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

24 sierpnia 2009, 00:36

drogi gościu każdy ma swoje potrzeby i swój gust ja jestem handlowcem i na co dzień mam dużo stresów różnego rodzaju nie wyobrażam sobie wracać do domu wyglądającego jak przejaskrawione nowoczesne biuro ale jeśli Tobie się podoba to życzę abyś w takim domku zamieszkał. Kiedyś takie wykończenia mi się podobały ale to było dawno i jak widzisz zmieniło się.

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

31 sierpnia 2009, 17:15

Dół jest jak najbardziej ok, ale góra już trochę za bardzo pokazowa, a za mało funkcjonalna...

Pozdrawiam,
------
najlepsze mieszkania w Gdynii

Zgłoś | Cytuj | Link

13 września 2009, 14:09

mi najbardziej nie podchodzi ten prysznic na środku.

Zgłoś | Cytuj | Link

3 października 2018, 22:28

Zdecydowanie prysznic, ale oczywiście z krzesełkiem. U mnie w domu mieszka też mój tata, który jest już starszą osobą. Dlatego przy remoncie łazienki od razu o tym pomyśleliśmy i zamówiliśmy z https://www.sklepmedicus.pl/pl/c/Krzesla/114< /a> krzesło pod prysznic :) To pomaga tacie w sprawnej i bezpiecznej kąpieli!

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

18 grudnia 2018, 12:36

Rzecz gustu jak i samej łazienki, jej powierzchni. Im jest ona większa na tym więcej rozwiązań można sobie pozwolić. Teraz w okresie przedświątecznym możemy znaleźć szereg promocji i rabatów na wybrane artykuły do łazienki.

Zgłoś | Cytuj | Link

27 grudnia 2018, 11:22

Kiedyś oglądałam program o urządzaniu wnętrz i mądra pani prowadząca powiedziała, że paradoksalnie wanna zajmuje mniej miejsca niż prysznic. Trzeba pamiętać o tym, że w łazience ważna jest armatura dobrej jakości i tutaj np. dobrze sprawdzi się Kludi.

Zgłoś | Cytuj | Link

3 stycznia 2019, 13:55

Sprawdź czy w twoim mieście jest salon Bokaro, tam maja na prawdę duży wybór wyposażenia do łazienki i kabin prysznicowych.

Zgłoś | Cytuj | Link

2 marca 2019, 20:18

Tutaj sporo zależy naturalnie od rozmiarów łazienki oraz od naszego budżetu - generalnie tańszą opcją zwykle jest prysznic, a i często przy tym bardziej ergonomiczną.

Zgłoś | Cytuj | Link

8 marca 2019, 11:56

Też mi się wydaje, ze prysznic jest tańszą opcją i jeśli chodzi o zakup i o eksploatację. Poza tym zajmuje mniej miejsca i jest łatwy w utrzymaniu czystości :)

Zgłoś | Cytuj | Link

Stron: 7 ▾ Skocz do strony
◂  1 2 3 4  ▸  ▸▸

Komentarze

Dodaj komentarz

Zarejestruj się przez Facebook

Adres e-mail nie bedzie prezentowany w serwisie budnet.pl

Zaloguj się. Nie posiadasz jeszcze konta w serwisie budnet.pl? Załóż je już teraz w mniej niż minutę.

Kolor:  Rozmiar:

Obrazek nieczytelny? Wygeneruj nowy

Ostatnio na forum

• meble na wymiar Liczba postów: 8 Grupa: Wykańczamy... Zastanawiam się nad nową aranżacją łazienki i spodobały mi się propozycje, które oferuje Meble łazienkowe na wymiar Knurów. Nowoczesne meble na wymiar pozwalają...
  • osuszacz przemysłowy w dobrym stanie -tanio Liczba postów: 10 Grupa: Wykańczamy... Z rodziną postanowiliśmy w ferie polecieć do Dubaju, dzieciaki chciały na Burj Khalifa, no to musiałem coś ogarnąć. Szukałem strony, gdzie kupię bilety bez zami...
  • Przygotowanie gładzi Liczba postów: 2 Grupa: Wykańczamy... Tak, dolewanie wody po wymieszaniu potrafi wszystko zepsuć – wtedy masa traci swoje właściwości. Lepiej dosypywać suchej gładzi, niż rozcieńczać już gotową. Kon...
  • Mobilna wulkanizacja Poznań Liczba postów: 7 Grupa: Wykańczamy... To ja dla odmiany mogę wam podpowiedzieć- gdzie możecie kupić solidne opony motocyklowe i do wszelkich innych pojazdów... A dokładnie chodzi mi...
  • ekscytująca gra Liczba postów: 4 Grupa: Wykańczamy... the baby in yellow is not a horror game with continuous blood or jumpscares, but it makes players shiver with mystery, strangeness and unpredictability. Under t...

Czytaj też

Społeczność budnet.pl ma już 20038 użytkowników

Użytkownicy online (1)

gości: 256

Ostatnio dołączyli
Zobacz wszystkich >
Galerie
Zobacz wszystkie galerie >