wyjazdy motywacyjne i integracyjne

« Powrót do grupy: Pasje forumowiczów

20 czerwca 2023, 06:02

Zgadzam sie: good 0 bad

Znacie jakąś agencję, która organizuje wyjazdy motywacyjne i integracyjne w jakieś nietypowe miejsca, gdzie pracownicy będą mieli ciekawe atrakcje i będą mogli się dobrze bawić, nieco rozluźnić po pracy?

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

21 czerwca 2023, 11:56

Wyjazdy do dalekich krajów są przygotowywane między innymi przez agencję Power - https://agencjapower.pl/incentive/. Motywacja, która faktycznie działa, gdy można się wybrać do miejsca, do którego samemu pewnie trudno byłoby wyjechać.

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

21 sierpnia 2023, 17:51

Witam wszystkich, którzy planują firmowe wyjazdy! Przed nami wybór transportu na wyjazd integracyjny. Która opcja jest dla Was priorytetem - wolność podróżowania samochodem czy wygoda i szybkość podróży samolotem? Chciałbym poznać Wasze opinie na ten temat!

Zgłoś | Cytuj | Link

14 września 2023, 14:17

Bardzo dobry wpis, zapisuję go w ulubionych.

Zgłoś | Cytuj | Link

27 października 2023, 12:23

My ostatnio wybraliśmy się do Zakopanego na wyjazd integracyjny. Transport ogarniała nam firma AJM Transport. Nie mam żadnych zastrzeżeń. Punktualnie i bezproblemowo podstawili komfortowy autokar. Kierowca nie robił żadnych problemów po drodze sprawnie nas przetransportował.

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

13 listopada 2023, 16:49

Interesuje mnie integracja mazury. Czy znacie fajne miejsce, w którym można zorganizować imprezę tematyczną. Zależy mi na profesjonalnej pomocy. Niedawno znalazłam w Internecie Jabłoń Lake Resort. Więcej informacji na stronie https://jablon-resort.pl/meetingsevent/

Zgłoś | Cytuj | Link

8 grudnia 2023, 16:14

Obozy młodzieżowe to świetny sposób na aktywne spędzenie wakacji. Poznaj 3 najpopularniejsze destynacje, odwiedzając https://gorydlaciebie.pl/obozy-mlodziezowe-po znaj-3-najpopularniejsze-destynacje Strona oferuje ciekawe propozycje, które mogą Cię zainteresować.

Zgłoś | Cytuj | Link

2 kwietnia 2024, 11:55

Z tego co wiem, imprezy integracyjne poznań zyskały na popularności w ostatnich latach i to nie bez powodu. Zapewniają one bezpieczną i otwartą przestrzeń dla osób, które chcą się uczyć i angażować w znaczące rozmowy, przełamując bariery i promując zrozumienie.

Zgłoś | Cytuj | Link

2 kwietnia 2024, 14:55

Na pewno warto wybrać firmę, która pomoże nam w organizacji.

Zgłoś | Cytuj | Link

Komentarze

Dodaj komentarz

Zarejestruj się przez Facebook

Adres e-mail nie bedzie prezentowany w serwisie budnet.pl

Zaloguj się. Nie posiadasz jeszcze konta w serwisie budnet.pl? Załóż je już teraz w mniej niż minutę.

Kolor:  Rozmiar:

Obrazek nieczytelny? Wygeneruj nowy

Ostatnio na forum

• Samochód dla rodziny Liczba postów: 365 Grupa: Pasje forum... Wybór zaufanego serwisu to gwarancja, że nasze auto pozostanie sprawne i bezpieczne przez wiele lat intensywnego użytkowania. Pod linkiem https://7motors.pl/co-...
  • Własna firma? Liczba postów: 1580 Grupa: Pasje forum... Gdzie Wy najczęściej szukacie informacji na interesujące Was portale? Posiadacie ulubione portale informacyjne? Polecam Wam wszystkim stronę, na której znajdzie...
  • Remont mieszkania w Warszawie – którą firmę wybrać... Liczba postów: 6 Grupa: Pasje forum... Podczas remontu sypialni warto zastanowić się nad wymianą łózka. Znalazłem stronę, gdzie możesz spersonalizować swoje łózko pod względem tkanin, koloru i nawet....
  • Samochód Liczba postów: 65 Grupa: Pasje forum... Diesel i gaz brzmi jak przepis na kłopoty, a tymczasem instalacje lpg do diesla to rzecz jak najbardziej możliwa. Nie każdy mechanik się za to weźmie i nie każd...
  • podróże Liczba postów: 378 Grupa: Pasje forum... Podróżowanie komunikacją publiczną jest wygodne wtedy, gdy pasażer ma pewność, że informacje, które widzi, są aktualne. Odjazd za trzy minuty, zmiana peronu, op...

Czytaj też

Społeczność budnet.pl ma już 20942 użytkowników

Użytkownicy online (1)

gości: 363

Ostatnio dołączyli
Zobacz wszystkich >
Galerie
Zobacz wszystkie galerie >
/* */