Cegła+tynk

« Powrót do grupy: Wykańczamy budynek

4 sierpnia 2011, 10:46

Zgadzam sie: good 0 bad

Chciałbym się Was spytać co sądzicie o zastosowaniu, cegły w mieszkaniu, myślałem aby w salonie zrobić łączoną ścianę trochę cegły trochę japońskiego co o tym sądzicie będzie miało to sens?

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

9 sierpnia 2011, 12:22

Ojj coś kolego za bardzo nachalny się zrobiłeś z tymi linkami !!

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

13 września 2011, 14:37

yyyyy.... z jakimi linkami, bo ja tutaj nie widzę żeby kolega wrzucił link... to co widzę to pytanie. A co do odpowiedzi to myślę że może to dość pomysłowo wyglądać, a masz może jakąś wizualizację?

Zgłoś | Cytuj | Link

9 października 2011, 23:00

Uważam, że cegły świetnie będą się prezentowały w mieszkaniu i mogą wprowadzić fajny, trochę industrialny charakter, to mi się podoba.

Zgłoś | Cytuj | Link

3 października 2014, 16:23

To ja polecę dobry sklep z ładnymi cegłami ręcznie formowanymi.
http://tujestklinkier.pl

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

23 lutego 2015, 19:46

Polecam wam te produkty:
http://www.styroplast.pl/produkt

Zgłoś | Cytuj | Link

23 lutego 2015, 22:00

Generalnie cegła jest super, ale moim zdaniem gdzieś na jedną, dwie ściany - łatwo można przesadzić. Na pewno do salonu jestem za, ewentualnie do kuchni. Warto dodać do tego też jakieś oświetlenie LED.

Zgłoś | Cytuj | Link

2 marca 2015, 12:55

Dokładnie. Moja znajoma ostatnio robiła remont firmą www.pbhcezar.pl i jak z nią ostatnio rozmawiałem, to właśnie zachwalała takie rozwiązanie. W sumie jeśli ktoś ma się męczyć z tynkami, potem ewentualnie gipsowaniem to lepiej dać na ścianę fajną cegłę – będzie niebanalnie.

Zgłoś | Cytuj | Link

3 marca 2015, 12:31

W kwestii cegły ozdobnej to mam bardzo podobne zdanie i również uważam,że jest to lepsza opcja niż fototapeta która w wielu przypadkach po prostu nie pasuje do salonu.

www.DoOzdabiania.pl

Zgłoś | Cytuj | Link

12 października 2015, 21:31

A może coś takiego poniżej ? są to panele dekoracyjne 3D :) Ciekawie ozdobią wnętrze, a przede wszystkim zrobią je oryginalne. Można zastosować inne elementy sztukaterii, jeżeli wolimy delikatne dekoracje. Parę przykładów poniżej :)

Zgłoś | Cytuj | Link

Komentarze

Dodaj komentarz

Zarejestruj się przez Facebook

Adres e-mail nie bedzie prezentowany w serwisie budnet.pl

Zaloguj się. Nie posiadasz jeszcze konta w serwisie budnet.pl? Załóż je już teraz w mniej niż minutę.

Kolor:  Rozmiar:

Obrazek nieczytelny? Wygeneruj nowy

Ostatnio na forum

• osuszacz przemysłowy w dobrym stanie -tanio Liczba postów: 25 Grupa: Wykańczamy... Z rodziną postanowiliśmy w ferie polecieć do Dubaju, dzieciaki chciały na Burj Khalifa, no to musiałem coś ogarnąć. Szukałem strony, gdzie kupię bilety bez zami...
  • jakie meble kuchenne? Liczba postów: 366 Grupa: Wykańczamy... Ostatnio przeglądałem zestawy mebli kuchennych i trafiłem na fajną ofertę u https://i-meble.eu/pl/321-zestawy-mebli- kuchennych Duży wybór gotowych kompletów, od...
  • Architekt Liczba postów: 9 Grupa: Wykańczamy... ZWCAD ma bardzo podobne skróty i interfejs jak AutoCAD, więc wchodzisz bez nauki od nowa.
  • Mobilna wulkanizacja Poznań Liczba postów: 12 Grupa: Wykańczamy... To ja dla odmiany mogę wam podpowiedzieć- gdzie możecie kupić solidne opony motocyklowe i do wszelkich innych pojazdów... A dokładnie chodzi mi...
  • gdzie kupić firany i zasłony Liczba postów: 195 Grupa: Wykańczamy... Jeśli szukasz inspiracji do stworzenia pięknych dekoracji okiennych, warto zwrócić uwagę na propozycje firany Kurnik. Marka ta oferuje szeroki wybór estetycznie...

Czytaj też

Społeczność budnet.pl ma już 20151 użytkowników

Użytkownicy online (1)

gości: 291

Ostatnio dołączyli
Zobacz wszystkich >
Galerie
Zobacz wszystkie galerie >