Bonifikata od wartości gruntu
«
Powrót do grupy: Spółdzielnie mieszkaniowe
Ostatnio na forum
- Audyty Energetyczne Liczba postów: 55 Grupa: Spółdzielni... Profesjonalne audyty energetyczne wykonuje także firma www.et-energoaudyt.com . Jego celem jest zebranie odpowiedniej wiedzy do oceny zużycia energii w budynku....
- Opłata notarialna Liczba postów: 66 Grupa: Spółdzielni... Jak ktoś z was jest z Warszawy to na Ciołka jest bardzo dobra kancelaria notarialna https://www.notariusznawoli.com/. Ja korzystałem z ich usług kiedy kupowałe...
- KOMPLEKSOWA OBSŁUGA NIERUCHOMOŚCI Liczba postów: 15 Grupa: Spółdzielni... Korzystałem ostatnio z obsługi technicznej nieruchomości w Warszawie i powiem, ze firma bardzo mi się spodobała. Odsyłam na stronę www.mskonserwacja.com.pl tam....
- Własność bez notariusza? Liczba postów: 132 Grupa: Spółdzielni... Ja umówiłam się z koleżanką, że szybko odkupi ode mnie mieszkanie bo ja musiałam jechać do Norwegii do mamy bo miała wylew. Potrzebowałam na już notariusza i na...
- prawo budowlane w spółdzielniach Liczba postów: 15 Grupa: Spółdzielni... 1. Czy spotkaliście się Państwo z tym, że spółdzielnia odpisuje notarialnie mieszkanie, a piwnica i lodżia /balkon/ należy nadal do zasobów spółdzielni. odp.....