Co sądzicie o domach szeregowych

« Powrót do grupy: Domy szeregowe

Stron: 7 ▾ Skocz do strony
1 2 3  ▸  ▸▸

26 stycznia 2011, 12:00

Zgadzam sie: good 0 bad

Czy uważacie, że domy szeregowe są praktyczne? Może ktoś z was mieszka w szeregowcu? Czekam na wasze opinie.

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

24 lutego 2011, 20:44

Sam mam mieszkanie w szeregowcu - 2poziomowe. Takie rozwiązanie to połączenie mieszkania i domu, szczególnie jak sie ma ogródek :-)

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

11 marca 2011, 09:01

A powiedz jak jest z akustyką? Czy jest tak jak w bloku, że ściany są tak cienkie że słyszę jak sąsiad piętro niżej kicha?

Też bym chciał kupić mieszkanie szeregowcu dlatego każda opinia dla mnie się liczy

Zgłoś | Cytuj | Link

15 marca 2011, 17:43

Moja kuzynka mieszka w szeregowcu - nic nie narzeka, ogródek też ma z pięknym trawnikiem i akltaną, a sąsiadów ma przemiłych.

Zgłoś | Cytuj | Link

16 marca 2011, 10:21

Grunt to uprzejmi sąsiedzi :) A ciekawe ile kosztuje z metra taki domek w szeregowcu

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

17 marca 2011, 17:02

:) tak, ja mieszkam w bloku, ale wiem jak to jest z są siadami za ścianą, i słyszę jak czasami znajomi padają ofiarami swoich sąsiadów, ich muzyki, stylu życia itp. w sumie każdy jest czyimś sąsiadem. chyba że mieszka się w takim miejscu, jak moi rodzice :)

Zgłoś | Cytuj | Link

18 marca 2011, 10:42

Dzięki za odpowiedzi, coraz bardziej mnie ciągnie do tego by zakupić mieszkanie w szeregowcu, dlatego chciałabym wiedzieć o nich praktycznie wszystko, w końcu kupno mieszkania to w większości przypadków decyzja na całe życie :)

Zgłoś | Cytuj | Link

21 kwietnia 2011, 15:26

Ja mieszkam w szeregowcu, gdzie ja zajmuję poziom piwnicy i parteru, a rodzina wyżej poziom +1 i poddasze. Ściany boczne są b. grube nic nie słychać, cieńsze są te między piętrami.

Zgłoś | Cytuj | Link

28 kwietnia 2011, 22:13

Mieszkam w szeregowcu z końca lat 80, z obu stron mam za sąsiadów chłopców w wieku ok 20 lat i ich rodziców do godz. 22 słucham ich muzyki, jak w domu jest cicho to słychać i rozmowy. Plusem są ciepłe ściany od strony sąsiadów.

Zgłoś | Cytuj | Link

17 maja 2011, 09:55

No właśnie myślę, że w szeregowcach nie ma kłopotu ze ścianami oddzielającymi pokoje, tylko piętra sufit-podłoga. niestety, ale przecież można wyciszyć w przypadku mieszkania parterowego - sufit, a piętrowego - podłogę

Zgłoś | Cytuj | Link

Stron: 7 ▾ Skocz do strony
1 2 3  ▸  ▸▸

Komentarze

Dodaj komentarz

Zarejestruj się przez Facebook

Adres e-mail nie bedzie prezentowany w serwisie budnet.pl

Zaloguj się. Nie posiadasz jeszcze konta w serwisie budnet.pl? Załóż je już teraz w mniej niż minutę.

Kolor:  Rozmiar:

Obrazek nieczytelny? Wygeneruj nowy

Ostatnio na forum

• Dobra restauracja Liczba postów: 391 Grupa: Domy szereg... Document handling keeps evolving, especially as users move between devices and formats, and tools like VLC Media Player and Adobe Acrobat Reader DC make PDF vie...
  • Zabawki dla dzieci Liczba postów: 85 Grupa: Domy szereg... W poszukiwaniu miejsca które posiada bogata ofertę produktów stworzonych z myślą o dzieciach warto zajrzeć do https://www.toyz.pl/kategoria-produktu/p ojazdy-na-...
  • Gdzie kupić segment w Warszawie? Liczba postów: 129 Grupa: Domy szereg... Może Wawer? tylko sprawdz dokładnie agencje
  • Remont Liczba postów: 64 Grupa: Domy szereg... Remontować dom to nie lada wyzwanie, szczególnie jeśli chodzi o wybór okien i drzwi. To właśnie ten etap budowy ma ogromny wpływ na ostateczny wygląd, komfort ż...
  • Budowa domu Liczba postów: 197 Grupa: Domy szereg... Planowanie budowy domu to nie tylko wybór projektu, ale też przewidywanie ewentualnych zmian. Okazuje się, że zmiany istotne, np. zmiana sposobu użytkowania, wy...

Czytaj też

Społeczność budnet.pl ma już 20516 użytkowników

Użytkownicy online (1)

gości: 163

Ostatnio dołączyli
Zobacz wszystkich >
Galerie
Zobacz wszystkie galerie >