![]() Gość: Przemek W. praktykant |
|
| |
Reklamy Google | |
![]() Gość: alekswawa praktykant |
Zgadzam się z przedmówcą. Fotowoltaika to rozwiązanie, które z uwagi na ekologię i kwestię kosztów stanie się z pewnością standardem. Tu jest ten temat fajnie podsumowany: https://pgmpv.pl/artykuly/dlaczego-w-ostatnic h-2-latach-fotowoltaika-stala-sie-taka-modna/. |
| |
Reklamy Google | |
online ![]() Dawido82 fachowiec
![]() |
Zgadzam się, że instalacja fotowoltaiczna jest bardzo nowoczesnym, wydajnym i ekologicznym rozwiązaniem. Sam od wielu lat jestem posiadaczem paneli fotowoltaicznych. Ich dobraniem i montażem zajęła się firma www.produkuj-prad.pl. Dodatkowo udało mi się otrzymać dofinansowanie na realizację inwestycji. |
|
Dlaczego warto mieć w domu panele fotowoltaiczne?
«
Powrót do artykułu: Dlaczego warto mieć w domu... | «
Powrót do grupy: Budowa i remont
Ostatnio na forum
- Jaki sprzęt powinien być w każdym domu Liczba postów: 2 Grupa: Budowa i re... Nie należy zapominać także o zabezpieczeniu przeciwpożarowym domu. Ja zamówiłem niedawno gaśnice proszkowe, koce gaśnicze i akcesoria do gaśnic od firmy www.gas...
- Modernizacja windy Liczba postów: 111 Grupa: Budowa i re... U mnie w bloku modernizacją i naprawą wind zajmuje się firma www.el-dzwigsc.pl. Jak dotąd nie mamy z nimi żadnych problemów. Sam mieszkam na 8 piętrze i nie był...
- Najczęstsze błędy podczas spawania elektrodą ot... Liczba postów: 0 Grupa: Budowa i re...
- Ile kosztuje budowa domu? Liczba postów: 704 Grupa: Budowa i re... Myślę, że wiele zależy od użytych materiałów, wielkości budynku oraz ekipy budowlanej. Możesz skontaktować się z firmą www.unikon-kowalik.pl. Od wielu lat zajmu...
- Pieniądze leżą w ziemi - ile kosztują wykopy pod f... Liczba postów: 13 Grupa: Budowa i re... Myślę, że najlepiej skontaktować się bezpośrednio z firmą oferującą tego typu usługi. Z własnego doświadczenia mogę polecić Ci firmę www.wykopy.eu. Wykonali dla...