Hej, chciałbym się zdecydować na jakiś nowoczesny kominek w swoim salonie. Nie wiem na co się zdecydować i co powinienem przeglądać. W oko mi wpadła ta oferta https://www.komineczki.com.pl/ . Myślicie, że będzie dobra?
offline ![]() tomkit praktykant
![]() |
|
Ten post był edytowany przez tomkit dnia: 17 lipca 2019, 14:03 | |
| |
Reklamy Google | |
![]() Gość: janusz12 praktykant |
Kominek w moim salonie to zasługa www.ekoklimat.com.pl Zdecydowałem się na wybór biokominka ze względu na to, iż staje się on coraz bardziej popularny w polskich domach a przy okazji jest przyjazny środowisku. |
| |
Reklamy Google | |
offline ![]() szymonbud15 doświadczony
![]() |
Kominki, piece lub wkłady kominkowe z z Kratki.pl to zawsze bardzo dobre konkurencyjne ceny i fachowe doradztwo. Kominki dziś to nie tylko ozdoba mieszkania czy domu ale także funkcje ogrzewania w tym ogrzewania wody. Urządzenia oferowane dziś są bardzo wydaje energetycznie i zapewniają bardzo dobrą wydajność. |
| |
![]() Gość: lirt praktykant |
Mi zależało na nowoczesnym kominku w salonie. Po dłuższych poszukiwaniach w końcu trafiłem na ofertę firmy www.stepkom.pl z Chojnic. Oni sprzedają nowoczesne kominki w całkiem niezłych cenach. |
| |
offline ![]() loleel majster
![]() |
A z jakiego materiału macie kominki wykonane? u nas miał być wolnostojący postawiony, ale jak żona zobaczyła marmurowe to wiedziałem, że będziemy mieć marmury. Ale wybór był dobry. Mamy nowoczesny kształt, marmur w brązach Rosso. Zamawiane od Marmur-Dulemba, dobre opinie mają i rzeczywiście jeśli mowa o wykonawstwie kamieniarskim od projektu po montaż to są najlepsi. W kamieniu można rzeźbić, kominki z trawertynu są też ciekawe wizualnie. |
| |
Reklamy Google | |
![]() Gość: Evaatmox praktykant |
|
| |
![]() Gość: Amyatmox praktykant |
|
| |
![]() Gość: Bad Credit praktykant |
|
| |
![]() Gość: Loans For Bad Credit praktykant |