Schody w domu: schody wykończone blatami drewnianymi

« Powrót do artykułu: Schody w domu: schody wykończone... | « Powrót do grupy: Schody i balustrady

4 stycznia 2011, 16:30

Zgadzam sie: good 0 bad

Do jednopiętrowca nie za bardzo sie nadaje

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

8 listopada 2011, 14:38

Dlaczego uważasz, że do jednopiętrowca się nie nadaje? Chętnie zapoznam się z Twoja opinią, bo ja patrząc i czytając to byłam święcie przekonana, że bez problemu do domku z jednym piętrem będą w sam raz

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

1 sierpnia 2012, 11:22

Nie rozumiem do końca. Schody takie jak te - http://www.schodyprudlik.pl/site/galeria wykończone blatami drewnianymi? A w jaki sposób?

Zgłoś | Cytuj | Link

Komentarze

Dodaj komentarz

Zarejestruj się przez Facebook

Adres e-mail nie bedzie prezentowany w serwisie budnet.pl

Zaloguj się. Nie posiadasz jeszcze konta w serwisie budnet.pl? Załóż je już teraz w mniej niż minutę.

Kolor:  Rozmiar:

Obrazek nieczytelny? Wygeneruj nowy

Ostatnio na forum

• Kute balustrady Liczba postów: 92 Grupa: Schody i ba... Ja wolę jednak drewniane. Styl, funkcjonalność i jakość wykonania!
  • schody drewniane Liczba postów: 183 Grupa: Schody i ba... u mnie pierwszy słupek przy schodach zamontowany jest na kotwach wkręcanych w podłogę, a sam słupek nawiercony od dołu i wsunięty na stalowy pręt – trzyma się m...
  • Schody spiralne Liczba postów: 159 Grupa: Schody i ba... mamy spiralne na poddasze i ogolnie jest ok, zajmuja malo miejsca i fajnie wygladaja, ale trzeba uwazac z noszeniem rzeczy – wasko i trzeba sie troche nagimnast...
  • schody przemysłowe Liczba postów: 178 Grupa: Schody i ba... Looking for affordable fast food? Check out the Sonic Menu With Prices and Pictures, and find out how much your favorite meals cost. Great for families, student...
  • płytki na schody wewnętrzne Liczba postów: 77 Grupa: Schody i ba... Jeżeli chodzi o schody zewnętrze, moim zdaniem jakieś porowate płytki będą jak najbardziej ok. Wewnątrz domu czy mieszkania jednak chętniej widziałabym np. tego...

Czytaj też

Społeczność budnet.pl ma już 19897 użytkowników

Użytkownicy online (1)

gości: 181

Ostatnio dołączyli
Zobacz wszystkich >
Galerie
Zobacz wszystkie galerie >