offline mazi1117 majster
|
|
|
| |
| Reklamy Google | |
Gość: onlineekspertwsb praktykant |
Witam! Na studia I stopnia na kierunku Logistyka oraz
Logistyka inżynierska zapraszam serdecznie do oddziałów
Wyższej Szkoły Bankowej. Szczegóły dotyczące tych
kierunków oraz pełna oferta dostępne są na naszej
stronie wsvb.pl Dodam, że do 10 sierpnia można skorzystać
z promocji i zyskać darmowe wpisowe oraz czesne już od
220zł miesięcznie na pierwszym roku studiów (w
zależności od wybranego oddziału WSB). |
|
| |
| Reklamy Google | |
offline WSB edu praktykant
|
mazi1117, a gdyby można było pogodzić naukę z pracą?
Wyższa Szkoła Biznesu w Dąbrowie Górniczej realizuje
autorski program "3 dni studiujesz, 2 dni pracujesz",
dzięki któremu studenci naszej Uczelni mogą nabywać
cenne doświadczenie zawodowe oraz sprawdzać w praktyce
nabytą podczas wykładów wiedzę. Dodatkowo Akademickie
Biuro Karier działające w WSB oferuje liczne oferty pracy
dla naszych studentów. |
|
| |
offline Magda7 praktykant
|
Jedno jest dla mnie pewne. Warto najpierw sprawdzić ile jest ofert pracy w tej branży http://pl.jobsora.com/warszawa, a potem podejmować decyzję. |
|
| |
offline Marcell fachowiec
|
|
|
| |
| Reklamy Google | |
offline WSB edu praktykant
|
|
| Ten post był edytowany przez WSB edu dnia: 28 lipca 2016, 10:50 | |
|
| |
offline limonka7 doświadczony
|
Witam. |
|
| |
offline mateusz.w doświadczony
|
Logistyka jest przyszłościową branżą, także specjaliści tej dziedziny nie powinni mieć problemu ze znalezieniem pracy po studiach. Ja jestem po logistyce, a studiowałem na Chodkowskiej w Warszawie. Studia do najłatwiejszych nie należały, bo nauki było sporo, ale równie dużo mieliśmy zajęć praktycznych - to spory plus, zwłaszcza w tym zawodzie. Już w czasie studiów znalazłem pracę, na zarobki nie narzekam - w razie pytań jestem dostępny ;) |
|
| |
Gość: rysiu praktykant |
|
|
| |
offline zbuntowany_anioł fachowiec
|
|
|
|
Studia
«
Powrót do grupy: Trudne tematy
Ostatnio na forum
- Kursy i szkolenia dla dorosłych Liczba postów: 75 Grupa: Trudne tema... Zastanawiasz się nad poszerzeniem kompetencji swojego zespołu? Szkolenia dofinansowane z UE mogą być świetnym rozwiązaniem. Istnieje firma, która dostarcza pełn...
- Event Liczba postów: 7 Grupa: Trudne tema... Na eventach tematycznych zawsze fajnie sprawdza się jakiś motyw przewodni, a przebrania potrafią zrobić naprawdę dobrą atmosferę. Cosplay daje sporo możliwości,...
- Zakup nieruchomości Liczba postów: 6 Grupa: Trudne tema... Rozważając zakup mieszkania w Łodzi, warto przemyśleć temat dofinansowania. Uzyskanie kredytu hipotecznego potrafi być wyzwaniem, ale właściwe wsparcie potrafi....
- Dobre przedszkole w Łodzi Liczba postów: 21 Grupa: Trudne tema... Kiedy zastanawiam się nad wyborem przedszkola, zawsze ciekawe są dodatkowe inicjatywy, które takie miejsce oferuje. Warto zwrócić uwagę na projekty, które angaż...
- Kredyty Liczba postów: 105 Grupa: Trudne tema... Kredyt w tych czasach to jak gra w rosyjską ruletkę ;)