Auto zastępcze kiedy przysługuje ?

« Powrót do grupy: Ciekawe pomysły

15 lutego 2016, 14:58

Zgadzam sie: good 0 bad

Masz podpisaną umowę z ubezpieczycielem lub chciałbyś podpisać i nie wiesz kiedy przysługuje auto zastępcze? Firma ubezpieczeniowa dokładnie wyjaśnia w swoich umowach wszystkie możliwości, zajrzyj na ten portal i dowiedz się szczegółów.

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

2 listopada 2016, 10:17

Jeśli chodzi o auta zastępcze, to mam bardzo dobre zdanie o EucoCar. Tutaj http://www.eucocar.pl są na nich namiary. Oferują ciekawe rozwiązania. Mają wiele aut, a rozliczenie jest bezgotówkowe.

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

26 kwietnia 2017, 22:46

Jak chcecie od razu skontaktować się z dobrym agentem z tego EUCOCAR, to pod ten adres a.kita@euco.pl należy pisać. Pan Adam szybko działa.

Zgłoś | Cytuj | Link

2 grudnia 2017, 17:04

W tych czasach o wiele łatwiej o auto zastępcze z OC sprawcy, kiedy praktycznie od razu można wszystko załatwić od ręki. Ja sam miałem niedawno taką potrzebę podczas stłuczki na autostradzie A4. Wtedy musiałem wezwać pomoc drogową, którą znalazłem w internecie po wpisaniu hasła tania pomoc drogowa Wrocław i trafiłem na stronę: www.autolawetawroclaw.pl i ta firma zajęła się holowaniem mojego pojazdu oraz załatwieniem samochodu zastępczego. Dlatego jestem bardzo zadowolony z ich usług i taniej pomocy drogowej.

Zgłoś | Cytuj | Link

4 grudnia 2017, 17:47

Kiedy? Na pewno z OC sprawcy wypadku,chyba też z własnego AC. Ja korzystałem z pierwszej opcji, gdy po stłuczce nie swojej winy auto było naprawiane blacharsko w warsztacie sztukalkakierowania. Dostałem wóz zastępczy bez problemów.

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

Komentarze

Dodaj komentarz

Zarejestruj się przez Facebook

Adres e-mail nie bedzie prezentowany w serwisie budnet.pl

Zaloguj się. Nie posiadasz jeszcze konta w serwisie budnet.pl? Załóż je już teraz w mniej niż minutę.

Kolor:  Rozmiar:

Obrazek nieczytelny? Wygeneruj nowy

Ostatnio na forum

• Elementy urządzeń przemysłowych Liczba postów: 31 Grupa: Ciekawe pom... Brawl Pirates is a fast-paced pirate-themed instant win game for players in India who prefer simple mechanics and short rounds. Instead of reels, paylines, or l...
  • Lepszy wieszak czy stojak na rower? Liczba postów: 69 Grupa: Ciekawe pom... Według mnie zakupy w sklepach internetowych to spora wygoda i oszczędność czasu. Dlatego polecam Wam stronę https://rowery-colex.pl/ , na której znajdziecie ofe...
  • Farby kolorowe dla alergików Liczba postów: 318 Grupa: Ciekawe pom... Ciekawe rozwiązania
  • Pomysł na wakacje Liczba postów: 714 Grupa: Ciekawe pom... Natknęłam się ostatnio na Oasis Tours szukając Cypru i spodobało mi się że to touroperator z własnym produktem a nie agregator który tylko przetransferuje cię d...
  • Witryna. Liczba postów: 26 Grupa: Ciekawe pom... Sugar Rush 1000 is one of the most exciting slot games I’ve tried recently. The colorful candy theme makes it fun, while the gameplay keeps you hooked with ever...

Czytaj też

Społeczność budnet.pl ma już 20931 użytkowników

Użytkownicy online (1)

gości: 306

Ostatnio dołączyli
Zobacz wszystkich >
Galerie
Zobacz wszystkie galerie >
/* */