Bezprzewodowy system alarmowy

« Powrót do grupy: Ekspert inteligentnych systemów

Stron: 4 ▾ Skocz do strony
◂  1 2 3 4  ▸

8 czerwca 2017, 14:33

Zgadzam sie: good 0 bad

Zgadzam się z Wami, jednak robienie zwykłego systemu alarmowego to duży kłopot od kosztów po czas. Wlasnie dlatego uwielbiam nowoczesne rozwiązania i takie systemy bezprzeowdowe jak oferuje JBPartner Tym bardziej, że ceny u nich za takie rozwiązania sa niskie, więc bezpieczeństwo nie musi być drogie :)

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

28 czerwca 2017, 08:04

W gruncie rzeczy zgadzam się z tym, że bezpieczeństwo nie musi być drogie. Aczkolwiek inwestując w system alarmowy czy monitoring, już na samym początku warto pomyśleć o inteligentnym systemie zarządzania pozwalającym kontrolować wszystko za sprawą internetu i smartfona. Takie budownictwo to przyszłość. W ramach inspiracji o innych ciekawych funkcjach można przeczytać na http://www.magiadzwieku.pl/12,inteligentny-bu dynek

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

30 czerwca 2017, 12:10

Skoro mowa o monitoringu polecam zerknąć także na www.Conceptronic.pl gdzie fachowa obsługa doradzi podczas wyboru odpowiedniego zestawu kamer.

Zgłoś | Cytuj | Link

30 czerwca 2017, 18:17

Ja słyszałem, że jeśli chodzi o systemy alarmowe to bardzo dobrą ofertę ma Konsalnet. Sam nie korzystałem, mamy tylko w firmie, ale z tego co wiem to szefostwo jest zadowolone.

Zgłoś | Cytuj | Link

30 czerwca 2017, 18:51

1
11
11
111
1
11
1

1
11
11
111
1
11
1

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

1 sierpnia 2017, 12:57

Moim zdaniem w dzisiejszym świecie warto iśc właśnie w rozwiązania bezprzewodowe i system alarmowy, ktory sotworzył JBP naprawde jest tego potwierdzeniem. Czujki wyłapują wszystko tak jak powinny, alarm niezawodny, a ulga że nie trzeba bawić się tymi wszystkimi kablami jest ogromna. Jeżeli ktoś jeszcze się nie przekonam to jak najbardziej polecam zajrzeć do ich oferty :)

Zgłoś | Cytuj | Link

1 sierpnia 2017, 15:52

Postawiłem na system alarmowy z oferty http://www.satva.pl/ . Sprawdza się doskonale, dzięki czemu mogę spać spokojnie. Kilka razy zdążył się sprawdzić w akcji, dlatego jestem świadom tego, że działa bez zarzutów!

Zgłoś | Cytuj | Link

23 sierpnia 2017, 23:11

Zainteresuj się systemami, jakie oferuje http://pgsystem.pl/ . Mam przyjemnośc korzystać z ich produktów od czasu, gdy wybudowałem dom- sprawują się wyśmienicie, kilka razy czujki wraz z sygnałem odstraszyły złodziejaszków. :)

Zgłoś | Cytuj | Link

29 sierpnia 2017, 13:54

Zgadzam się to duża wygoda i pewność, że nic nam nie umknie. Oczywiście wybierając rozwiązanie z nie pewnych źródeł wiadomo jak może się to skończyć, jednak jeżeli chodzi o JBPartner to możesz być spokojny. Wysoki standard wykonania, świetne podzespoły i producent o którego jakości przekonało się mnóstwo osób.

Zgłoś | Cytuj | Link

1 września 2017, 00:38

tak powiem szczerze że najlepiej est po prostu popytać o znajomych i mieć namiar z poelcania wtedy się nie przejedziemy

Zgłoś | Cytuj | Link

Stron: 4 ▾ Skocz do strony
◂  1 2 3 4  ▸

Komentarze

Dodaj komentarz

Zarejestruj się przez Facebook

Adres e-mail nie bedzie prezentowany w serwisie budnet.pl

Zaloguj się. Nie posiadasz jeszcze konta w serwisie budnet.pl? Załóż je już teraz w mniej niż minutę.

Kolor:  Rozmiar:

Obrazek nieczytelny? Wygeneruj nowy

Ostatnio na forum

• JBP HD CAMERA- opinie Liczba postów: 45 Grupa: Ekspert int... Na stronie https://sur.pl/ znajdziecie ofertę firmy SUR-FBD CMMS, która dostarcza nowoczesne rozwiązania informatyczne dla Służb Utrzymania Ruchu. Szczegółowe i...
  • Praca zespołowa Liczba postów: 51 Grupa: Ekspert int... Ciekawym przykładem efektywnej pracy zespołowej, który można traktować jako studium przypadku, jest historia sukcesu firmy Google. Zespół inżynierów Google, pra...
  • Inteligentny system sterowania domem Liczba postów: 2 Grupa: Ekspert int... Witam, wychodzę do was z pytaniem odnośnie inteligentnetego systemu sterowania domem? Co możecie polecić? Zależy mi na tym aby obsługiwał wszystko w jednym tj...
  • Projektowanie, doradztwo i montaż Liczba postów: 4 Grupa: Ekspert int... Jeżeli szukacie sprawdzonej firmy, która zajmuje się dostarczaniem rozwiązań informatycznych System CMMS dla Służb Utrzymania Ruchu, to polecam Wam sprawdzić st...
  • monitoring/kamery Bydgoszcz Liczba postów: 15 Grupa: Ekspert int... Jeżeli szukacie sprawdzonej firmy, która zajmuje się dostarczaniem rozwiązań informatycznych System CMMS dla Służb Utrzymania Ruchu, to polecam Wam sprawdzić st...

Czytaj też

Społeczność budnet.pl ma już 20460 użytkowników

Użytkownicy online (1)

gości: 272

Ostatnio dołączyli
Zobacz wszystkich >
Galerie
Zobacz wszystkie galerie >