Gość: ryba praktykant |
|
|
| |
| Reklamy Google | |
offline Regem.pl majster
|
|
|
| |
| Reklamy Google | |
offline prom doświadczony
|
|
|
| |
offline Domitech.pl doświadczony
|
|
|
| |
offline Km-meble.eu doświadczony
|
|
|
| |
| Reklamy Google | |
Konto usunięte praktykant |
|
|
| |
offline Kamien-katowice.pl doświadczony
|
|
|
| |
Gość: gorki praktykant |
Zamiast płyt betonowych lub ich imitacji lepiej chyba zrobić strukturę, coś jak "efekt betonu" od Magnata. Po pierwsze zapłacimy mniej, po drugie jest to do samodzielnego wykonania. A z instruktażem na YT leci to naprawdę łatwo. Sam próbowałem kiedyś takich struktur, to łatwiejsze niż się wydaje. |
|
| |
offline Zimnik praktykant
|
|
|
| |
offline adamus256 doświadczony
|
|
|
|
Boazeria nadal modna?
«
Powrót do grupy: Ciekawe pomysły
Ostatnio na forum
- Polecacie jakąś farbę do malowania ścian ? Liczba postów: 1 Grupa: Ciekawe pom... Szukam farby, która nie zostawia smug i łatwo się nakłada. Ktoś coś używał i może polecić?
- kredyty hipoteczne Liczba postów: 5 Grupa: Ciekawe pom... W temacie kredytów, szczególnie we frankach, jest sporo dyskusji o tym, jakie kroki można podjąć, gdy warunki umowy zaczynają nas przytłaczać. Znalazłem stronę,...
- gdzie znaleźć siatkę? Liczba postów: 6 Grupa: Ciekawe pom... najlepiej dodaj po prostu zlecenie budowlane. sami Cię znajdą i będziesz mógł przebierać wybierac i w ogóle ;):)
- Wieszak na rowery to dobre rozwiązanie? Liczba postów: 16 Grupa: Ciekawe pom... Rowery elektryczne damskie to doskonały środek transportu w miejskich korkach i trudnych do przejechania uliczkach. Szybko i sprawnie można dojechać do celu, om...
- ciekawe dekoracje Liczba postów: 502 Grupa: Ciekawe pom... Przy zmianie dodatków we wnętrzu zawsze zastanawiam się, gdzie najlepiej szukać nowych inspiracji. Dlatego przejrzałem ofertę Piko https://piko-obrusy.pl/, bo s...