offline ![]() domatorka20 kierownik
![]() |
|
| |
Reklamy Google | |
![]() Konto usunięte praktykant |
|
| |
Reklamy Google | |
offline ![]() kinga20 fachowiec
![]() |
|
| |
offline ![]() waclaw majster
![]() |
to może być z rur, jak już zostało wspomniane. Może jakiś zator powstał? Ewentualnie wentylacja. Proponowałbym najpierw porządnie zając się odpływem, jeśli to nic nie da, to sprawdzić wentylacje, a później zapytać sąsiadów. Ale... i tu pytanie, na którym piętrze mieszkasz? Jeśli na parterze, to wątpię, czy coś się z tym zrobi - problem jest "naturalny"... |
| |
offline ![]() bazyliszek inżynier
![]() |
|
| |
Reklamy Google | |
offline ![]() CezarFx kierownik
![]() ![]() |
|
| |
offline ![]() bud fachowiec
![]() ![]() |
Może nie chodzi o zapach z rur, ale o wysoką wilgotność w tym pomieszczeniu. Postaraj się zredukować poziom wilgotności w łazience np. przy pomocy pochłaniacza wilgoci. |
| |
offline ![]() majka1 fachowiec
![]() |
|
| |
![]() Gość: kamilla3 praktykant |
|
| |
offline ![]() DoOzdabiania.pl kierownik
![]() |
|
|
Brzydki zapach w łazience.
«
Powrót do grupy: Ciekawe pomysły
Ostatnio na forum
- Jaka pompa próżniowa ? Liczba postów: 3 Grupa: Ciekawe pom... W nowoczesnych instalacjach przemysłowych często stosuje się specjalistyczne rozwiązania technologiczne. Jednym z nich jest https://www.uni-export.com.pl/pompa-...
- prawnik płock Liczba postów: 23 Grupa: Ciekawe pom... Mi bardzo pomógł prawnik Chrzanów, którego w 100% polecam. To osoba z dużym doświadczeniem i wiedzą.
- Stara cegła na ścianie Liczba postów: 225 Grupa: Ciekawe pom... A co sądzicie o cegłach dostępnych na stronie Ceglany Renesans ? Widziałam kilka świetnych wzorów. Wiem, że będą u mnie się doskonale prezentować :)
- Pomysł na wakacje Liczba postów: 676 Grupa: Ciekawe pom... Mamy wakacje więc trzeba zadbać o dzieci i z pomocą przychodzi oferta tej sieci https://airjump.pl/park-trampolin-ksawer ow Mają świetne parki trampolin które za...
- pomoc tłumacza Liczba postów: 49 Grupa: Ciekawe pom... Ostatnio miałem zapotrzebowanie tłumaczenia przysięgłego kilku dokumentów i kolega zasugerował mi biuro LIDARIA. Na początku miałem pewne wątpliwości, bo różnie...