CNC - automatyka przemysłowa ;)

« Powrót do grupy: Pasje forumowiczów

Stron: 3 ▾ Skocz do strony
◂  1 2 3

28 kwietnia 2025, 07:54

Zgadzam sie: good 0 bad

Swoją drogą, przeglądałem ostatnio barwnik do silikonu i wygląda to sensownie – ktoś testował/próbował/używał? Chciałbym dowiedzieć się, jak wypadają kolory w praktyce i czy nie blakną z czasem. No i czy można je łatwo mieszać, żeby uzyskać inne odcienie – może ktoś eksperymentował i się podzieli?

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

Stron: 3 ▾ Skocz do strony
◂  1 2 3

Komentarze

Dodaj komentarz

Zarejestruj się przez Facebook

Adres e-mail nie bedzie prezentowany w serwisie budnet.pl

Zaloguj się. Nie posiadasz jeszcze konta w serwisie budnet.pl? Załóż je już teraz w mniej niż minutę.

Kolor:  Rozmiar:

Obrazek nieczytelny? Wygeneruj nowy

Ostatnio na forum

• Fotografia Liczba postów: 68 Grupa: Pasje forum... Ja troszkę się wtrącę, ale znalazłam taką stronę: https://www.gofunlo.com/pl/summer-camps/ photography Jeśli zauważyliście, że Wasza pociecha zaczyna się interes...
  • Projektowanie wnętrz Liczba postów: 43 Grupa: Pasje forum... Cześć! Super projekt – nowoczesne wnętrza naprawdę zyskują, gdy dom jest dobrze zaizolowany. Ja powierzyłem ekipie Cadela Project pełną termomodernizację: ociep...
  • Gra w karty Liczba postów: 69 Grupa: Pasje forum... Cześć! Po wieczornej rozgrywce w karty fajnie wrócić do przytulnego, dobrze ocieplonego domu – u mnie to zasługa Cadela Project. Zrobili mi pełną termomoderniz...
  • Oszczędność kosztów bez utraty profesjonalizmu Liczba postów: 3 Grupa: Pasje forum... Cześć! Chcesz tnąć koszty, nie tracąc na jakości? Zleciłem pełną termomodernizację ekipie Cadela Project – od pomiarów, przez izolację i tynkowanie, aż po ogar...
  • Turcja to atrakcyjne ceny mieszkań i domów nad mor... Liczba postów: 2 Grupa: Pasje forum... Ceny nieruchomości w Turcji są bardzo konkurencyjne, co przyciąga uwagę osób poszukujących letnich apartamentów lub miejsc na stały pobyt. Niezależnie od budżet...

Czytaj też

Społeczność budnet.pl ma już 19733 użytkowników

Użytkownicy online (1)

gości: 192

Ostatnio dołączyli
Zobacz wszystkich >
Galerie
Zobacz wszystkie galerie >