Swoją drogą, przeglądałem ostatnio barwnik do silikonu i wygląda to sensownie – ktoś testował/próbował/używał? Chciałbym dowiedzieć się, jak wypadają kolory w praktyce i czy nie blakną z czasem. No i czy można je łatwo mieszać, żeby uzyskać inne odcienie – może ktoś eksperymentował i się podzieli?
CNC - automatyka przemysłowa ;)
Ostatnio na forum
- Fotografia Liczba postów: 68 Grupa: Pasje forum... Ja troszkę się wtrącę, ale znalazłam taką stronę: https://www.gofunlo.com/pl/summer-camps/ photography Jeśli zauważyliście, że Wasza pociecha zaczyna się interes...
- Projektowanie wnętrz Liczba postów: 43 Grupa: Pasje forum... Cześć! Super projekt – nowoczesne wnętrza naprawdę zyskują, gdy dom jest dobrze zaizolowany. Ja powierzyłem ekipie Cadela Project pełną termomodernizację: ociep...
- Gra w karty Liczba postów: 69 Grupa: Pasje forum... Cześć! Po wieczornej rozgrywce w karty fajnie wrócić do przytulnego, dobrze ocieplonego domu – u mnie to zasługa Cadela Project. Zrobili mi pełną termomoderniz...
- Oszczędność kosztów bez utraty profesjonalizmu Liczba postów: 3 Grupa: Pasje forum... Cześć! Chcesz tnąć koszty, nie tracąc na jakości? Zleciłem pełną termomodernizację ekipie Cadela Project – od pomiarów, przez izolację i tynkowanie, aż po ogar...
- Turcja to atrakcyjne ceny mieszkań i domów nad mor... Liczba postów: 2 Grupa: Pasje forum... Ceny nieruchomości w Turcji są bardzo konkurencyjne, co przyciąga uwagę osób poszukujących letnich apartamentów lub miejsc na stały pobyt. Niezależnie od budżet...