Swoją drogą, przeglądałem ostatnio barwnik do silikonu i wygląda to sensownie – ktoś testował/próbował/używał? Chciałbym dowiedzieć się, jak wypadają kolory w praktyce i czy nie blakną z czasem. No i czy można je łatwo mieszać, żeby uzyskać inne odcienie – może ktoś eksperymentował i się podzieli?
CNC - automatyka przemysłowa ;)
Ostatnio na forum
- Gdzie można pograć na oryginalnych retro automatac... Liczba postów: 2 Grupa: Pasje forum... Graliście kiedyś w grę Rally-X? To wyścigówka w labiryncie — bardzo fajna, chociaż to już stara gra. Pierwszy raz zobaczyłem ją na wystawie automatów. Teraz cze...
- Chcę zagrać w gier crash Liczba postów: 3 Grupa: Pasje forum... A próbowałeś grać w Demolition Derby? To jedna z moich ulubionych crash-gier tam nie chodzi o to, żeby dojechać pierwszy, tylko żeby jak najbardziej rozwalić p...
- Ebook jako towarzysz w budowaniu poczucia własnej... Liczba postów: 2 Grupa: Pasje forum... Cookie Clicker is such an addictive and fun game! I love watching my cookie empire grow with every click, and the upgrades make it even more exciting. It’s a pe...
- Chcę zagrać na prawdziwych retro automatów w Warsz... Liczba postów: 2 Grupa: Pasje forum... Cookie Clicker is such an addictive and fun game! I love watching my cookie empire grow with every click, and the upgrades make it even more exciting. It’s a pe...
- BHPEX Sp. z o.o. Liczba postów: 1 Grupa: Pasje forum... BHPEX Sp. z o.o. to firma z Zielonej Góry, która wypracowała sobie pozycję lidera w zakresie profesjonalnych usług outsourcingowych. Jej rozbudowana struktura u...