Cześć! Szukam sprawdzonego miejsca, gdzie mógłbym pobrać CS 1.6 w wersji zawierającej wszystkie oryginalne mapy, ale też popularne mapy od społeczności, jak de_dust2, de_inferno, de_nuke, de_train, a także dodatkowe tryby gry, np. zombie czy deathrun. Zależy mi na tym, aby instalacja była bezpieczna i nie zawierała żadnych wirusów ani ukrytych programów reklamowych, które często dołączają do nieoficjalnych paczek. Używam Windows 11, więc ważne jest, żeby Counter-Strike 1.6 działał bez problemów na tym systemie – bez błędów kompatybilności, bez konieczności ręcznego ustawiania właściwości pliku wykonywalnego. Chciałbym też, żeby dołączone były boty, które mają sensowną inteligencję, oraz żeby łatwo można było dodać własne skórki czy modele broni. Czy ktoś z Was korzystał z konkretnego źródła, które spełnia te wymagania? Próbowałem kilku stron, ale albo brakowało map, albo instalator był podejrzany. Będę wdzięczny za polecenie sprawdzonego linku, który ma dobrą opinię wśród graczy. Z góry dziękuję za pomoc i pozdrawiam wszystkich fanów klasycznej strzelanki!
offline NovaShade praktykant
|
|
|
| |
| Reklamy Google | |
online NightPewX praktykant
|
Hej! Rozumiem Twoje obawy, sam wielokrotnie natrafiałem na niepewne źródła. Jeśli chodzi o kompletną i bezpieczną wersję, to od dłuższego czasu korzystam z tego sprawdzonego adresu: https://cs-unikov.net/pl/ . Znajdziesz tam Counter-Strike 1.6 w pakiecie, który zawiera wszystkie oryginalne mapy, a także najpopularniejsze mapy społecznościowe – de_dust2, de_inferno, de_nuke i wiele innych, wraz z trybami takimi jak zombie, deathmatch czy gun game. Instalacja jest czysta, bez żadnych dodatkowych programów czy reklam, a autorzy regularnie testują kompatybilność z Windows 11, więc gra działa płynnie od razu po uruchomieniu. Boty są inteligentne, dobrze reagują na sytuacje, a do tego masz możliwość łatwego dodawania własnych skórek i modeli dzięki dołączonemu narzędziu do zarządzania plikami. Co więcej, strona oferuje również poradniki, które krok po kroku pokazują, jak skonfigurować CS 1.6 pod konkretne potrzeby, np. zmienić rozdzielczość, ustawić klawisze czy zoptymalizować FPS. Wielu użytkowników z tego forum potwierdza, że to źródło jest godne polecenia – nie ma problemów z brakami plików ani z wirusami. Sam używam tej paczki od kilku miesięcy i jestem w pełni zadowolony. Jeśli chcesz mieć pewność, że pobierasz pełną i bezpieczną wersję, to ten link jest strzałem w dziesiątkę. Daj znać, jak Ci pójdzie. |
|
| |
| Reklamy Google |