Cegła we wnętrzu mieszkania

« Powrót do grupy: Ciekawe pomysły

Stron: 8 ▾ Skocz do strony
◂◂  ◂  2 3 4 5 6  ▸  ▸▸

21 marca 2016, 21:02

Zgadzam sie: good 0 bad

A co myślicie o takich płytkach imitujących cegłę? One są cieńsze, więc sprawdzą się w mniejszych pomieszczeniach.

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

24 marca 2016, 17:41

Stara cegła jako kamień na ścianie wygląda zdecydowanie lepiej niż tapeta.

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

24 marca 2016, 18:02

Pomysł z cegłą fajny, myślę, ze kiedyś wykorzystam bo od dawna mi się coś takiego gdzieś tam majaczy :)

Zgłoś | Cytuj | Link

28 marca 2016, 18:41

Stara cegła wygląda magicznie z dobym światłem. POmysł bardzo dobry :)

Zgłoś | Cytuj | Link

30 marca 2016, 23:09

Mega opcja, ale tu ważne aby pozostałe elementy aranżacji były dobrane odpowiednio do tej cegły.

https://www.facebook.com/decoroom.eu

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

31 marca 2016, 06:46

Genialny pomysł z taką starą cegłą, takie coś mi się zawsze marzyło. Znajomi mieli świetne rozwiązanie w sypialni - ściany białe i na jednej z nich wyeksponowali cegłę - ale tak częściowo, więc efekt bardzo oryginalny.

Zgłoś | Cytuj | Link

7 kwietnia 2016, 12:04

Cegła jako ozdoba ścian w mieszkaniu to bardzo dobry pomysł,ewentualnie kamień dekoracyjny który również się sprawdzi,zawsze to coś innego,odmiennego niż zwykłą tapeta lub tynk.

www.Kamieniarstwo.com.pl

Zgłoś | Cytuj | Link

9 kwietnia 2016, 21:03

A mi akurat kamień dekoracyjny się w ogóle nie podoba. I raczej nie już już tak modny jak kiedyś.

Zgłoś | Cytuj | Link

24 kwietnia 2016, 11:37

Kamień dekoracyjny nie modny? Chyba żartujesz :). Przecież klimat vintage we wnętrzach jest ponadczasowy, a wczesniejsza rozmowa była o starej cegle, więc dekoracja na ścianę w sam raz.

Zgłoś | Cytuj | Link

24 kwietnia 2016, 17:59

Jedno toczy jest modny, drugie to czy się wszystkim podoba. Nie ma takiego materiału przy wykończeniu mieszkań, który wszystkim dogodzi, no może poza klasyczną dębową podłogą.

http://www.decoroom.eu/aranzacja-wnetrz-reali zacje

Zgłoś | Cytuj | Link

Stron: 8 ▾ Skocz do strony
◂◂  ◂  2 3 4 5 6  ▸  ▸▸

Komentarze

Dodaj komentarz

Zarejestruj się przez Facebook

Adres e-mail nie bedzie prezentowany w serwisie budnet.pl

Zaloguj się. Nie posiadasz jeszcze konta w serwisie budnet.pl? Załóż je już teraz w mniej niż minutę.

Kolor:  Rozmiar:

Obrazek nieczytelny? Wygeneruj nowy

Ostatnio na forum

• Zakładanie firmy Liczba postów: 6 Grupa: Ciekawe pom... Planowanie efektywnej rekrutacji to kluczowy element w rozwijaniu każdej firmy. Profesjonalne podejście do poszukiwania talentów może znacząco zwiększyć szanse....
  • Zastanawiam się nad zamówieniem mebli na wymiar Liczba postów: 6 Grupa: Ciekawe pom... Przy wyborze firmy do mebli na wymiar kluczowe jest dokładne sprawdzenie opinii i portfolio, doświadczenia na rynku oraz referencji od poprzednich klientów, a t...
  • myślę o kupnie eleganckich kalendarzy Liczba postów: 1 Grupa: Ciekawe pom... Cześć wszystkim, myślę o kupnie eleganckich kalendarzy dla zespołu jako prezent świąteczny. Chcę, żeby były nie tylko ładne, ale też naprawdę przydatne w pracy....
  • Gładzie robić czy nie? Liczba postów: 2 Grupa: Ciekawe pom... Kwestia gustu grunt napewno. Co do gładzi, kto co chce, może mąż chce lustro na ścianie. To już indywidualna sprawa, moja żona chce Tynki CW. Bez gładzi, chce ś...
  • Wyposażenie kuchni Liczba postów: 501 Grupa: Ciekawe pom... Zainteresowanym tematem mogę polecić stronę https://gastromania.pl/kotly-gastronomic zne , na której znajdziecie ofertę mojego ulubionego sklepu internetowego Ga...

Czytaj też

Społeczność budnet.pl ma już 20464 użytkowników

Użytkownicy online (1)

gości: 266

Ostatnio dołączyli
Zobacz wszystkich >
Galerie
Zobacz wszystkie galerie >