offline patiko fachowiec
|
|
|
| |
| Reklamy Google | |
offline Karmelowa89 praktykant
|
ja marzyłam o kamieniu dekoracyjnym do pokoju, ale po poznaniu ceny zdecydowlaiśmy się na tapetę imitującą białą cegłę. wygląda jak prawdziwa:) |
|
| |
| Reklamy Google | |
offline Quadre.pl kierownik
|
|
|
| |
offline janek437 inżynier
|
Jak białe listwy o tylko tutaj http://www.mardom-sp.pl/produkty/sztukateria- mardom-decor. Pokryte są specjalnym preparatem, dzięki któremu są śnieżno białe i gładkie. Dodatkowo mają też najlepszą na rynku jakość listew flex (elastycznych). Dzięki czemu można je montować nawet w najbardziej fikuśnych wnętrzach . |
| Ten post był edytowany przez janek437 dnia: 24 maja 2016, 16:05 | |
|
| |
offline Designer.ski doświadczony
|
|
|
| |
| Reklamy Google | |
offline magda_24 doświadczony
|
|
|
| |
offline Doro-zen majster
|
|
|
| |
offline kwieczko fachowiec
|
Cegła w różnej formie i kolorystyce to rozwiązanie
popularne i modne, choć trzeba uważać żeby go dobrze
wkomponować. |
|
| |
offline Porek456 fachowiec
|
|
|
| |
offline madejski fachowiec
|
|
|
|
Cegła we wnętrzu mieszkania
«
Powrót do grupy: Ciekawe pomysły
Ostatnio na forum
- Zakładanie firmy Liczba postów: 6 Grupa: Ciekawe pom... Planowanie efektywnej rekrutacji to kluczowy element w rozwijaniu każdej firmy. Profesjonalne podejście do poszukiwania talentów może znacząco zwiększyć szanse....
- Zastanawiam się nad zamówieniem mebli na wymiar Liczba postów: 6 Grupa: Ciekawe pom... Przy wyborze firmy do mebli na wymiar kluczowe jest dokładne sprawdzenie opinii i portfolio, doświadczenia na rynku oraz referencji od poprzednich klientów, a t...
- myślę o kupnie eleganckich kalendarzy Liczba postów: 1 Grupa: Ciekawe pom... Cześć wszystkim, myślę o kupnie eleganckich kalendarzy dla zespołu jako prezent świąteczny. Chcę, żeby były nie tylko ładne, ale też naprawdę przydatne w pracy....
- Gładzie robić czy nie? Liczba postów: 2 Grupa: Ciekawe pom... Kwestia gustu grunt napewno. Co do gładzi, kto co chce, może mąż chce lustro na ścianie. To już indywidualna sprawa, moja żona chce Tynki CW. Bez gładzi, chce ś...
- Wyposażenie kuchni Liczba postów: 501 Grupa: Ciekawe pom... Zainteresowanym tematem mogę polecić stronę https://gastromania.pl/kotly-gastronomic zne , na której znajdziecie ofertę mojego ulubionego sklepu internetowego Ga...