Cegła ciemnobrązowa do wnętrza

« Powrót do grupy: Technologie i materiały

1 marca 2010, 18:32

Zgadzam sie: good 0 bad

Chciałbym wykorzystać przy wykończeniu kuchni połączonej z salonem naturalną gładką cegłę ciemnobrązową lub czerwono-brązową (barwiony w masie Roben). Jak powierzchnia będzie pewniejsza (plamy, zabrudzenia) przy użytkowaniu we wnętrzu (kuchnia i okolice kominka) – naturalna gładka ceramika czy angobowana?

Andrzej

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

1 czerwca 2010, 11:44

Zgadzam sie: good 0 bad

Moim zdaniem pewniejsza bedzie naturalna gładka ceramika jeśli chodzi o usówanie zabrudzeń i innego typu zanieczyszczenia, natomiast angobowana wygląda zdecydowanie efektywniej.
Pozdrawiam

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

Komentarze

Dodaj komentarz

Zarejestruj się przez Facebook

Adres e-mail nie bedzie prezentowany w serwisie budnet.pl

Zaloguj się. Nie posiadasz jeszcze konta w serwisie budnet.pl? Załóż je już teraz w mniej niż minutę.

 Kolor:  Rozmiar:

Obrazek nieczytelny? Wygeneruj nowy


Ostatnio na forum

Czytaj też

Społeczność budnet.pl ma już 19950 użytkowników

Użytkownicy online (1)

gości: 269

Ostatnio dołączyli
Zobacz wszystkich >
Galerie
Zobacz wszystkie galerie >