Cichy odkurzacz - jaki?

« Powrót do grupy: Sprzęt AGD i RTV

Stron: 16 ▾ Skocz do strony
◂◂  ◂  3 4 5 6 7  ▸  ▸▸

15 lipca 2014, 12:59

Zgadzam sie: good 0 bad

Tak cichy jest silnik, że "hałas" robi powietrze? Zaskoczenie.

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

2 września 2014, 08:05

Co prawda to już dotyczy fazy projektowania domu, ale moim zdaniem, jak najbardziej warto zainwestować w odkurzacz centralny, bo to duża wygoda i przede wszystkim łatwość użytkowania, i co najważniejsze- jest cicho podczas sprzątania... żaden zwyczajny odkurzacz nie zrówna się poziomem hałasu z odkurzaczem centralnym.

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

5 września 2014, 12:48

barney89, artykuł bardzo cenny. Jednak należy pamiętać, że większość z nas w znacznym stopniu przy wyborze kieruje się ceną. Oczywiście nie tylko. Dlatego wybrałem Electroluxa Silencera, bo tani i cichy, z dużą mocą czyści dywany i wykładziny. Autor poradnika poniekąd radzi odkurzacze bezworkowe, ale większość z nas chyba woli workowe, bo prościej posprzątać. W końcu wielu sprzedawców za niewielką dopłatą dodaje dodatkowe worki, a i te można tanio dokupić. Większym wydatkiem jest filtr HEPA, ale jego zmienia się stosunkowo rzadko.

Zgłoś | Cytuj | Link

8 września 2014, 10:18

Usiądź, zrelaksuj się... i pozwól Robojet Dual posprzątać za Ciebie! RoboJet.pl - zajrzyj, a nie pożałujesz.

Zgłoś | Cytuj | Link

13 września 2014, 09:28

Odkurzacz automatyczny? No pewnie, obowiązkowo! Ale tylko z RoboJet.pl - sprzęt najwyższej jakości i w rozsądnej cenie. Polecam 

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

14 września 2014, 09:34

RoboJet.pl - załatw problem odkurzania raz na zawsze!

Zgłoś | Cytuj | Link

14 września 2014, 20:55

Hej rozmawialiście swego czasu na temat Ultrasilenca od elektro... Ja słyszałem że on ma dosyć słabą moc, zastanawiam się nad nim ale obawiam się że mogę mieć problem z dywanami. Rozwiejecie moje wątpliwości?

Zgłoś | Cytuj | Link

23 września 2014, 20:06

Użytkownik Goniopora napisał: Hej rozmawialiście swego czasu na temat Ultrasilenca od
elektro... Ja słyszałem że on ma dosyć słabą moc,
zastanawiam się nad nim ale obawiam się że mogę mieć
problem z dywanami. Rozwiejecie moje wątpliwości?

nie patrz teraz na moc. Ultrasiencer'y mają 340Watt ssania, więc całkiem ok. Niewątpliwą zaletą tego odkurzacza jest cisza. Zwróć też uwagę że niedawno weszły w życie przepisy, które dostosowały moc do wymagań unii europejskiej.

Zgłoś | Cytuj | Link

24 września 2014, 20:11

Ja mam w domu zainstalowany taki odkurzacz centralny z http://www.odkurzaczedomo.pl/ i powiem szczerze, że to chyba jedna z największych oszczędności. NIe muszę biegać z nim po całym domu i go dźwigać.

Zgłoś | Cytuj | Link

30 września 2014, 13:02

Słuchajcie ja mam pytanie nieco z innej beczki. Za polecenie odkurzacza dziękuję, bo skorzystałem z jednego z wpisów. Moje pytanie brzmi, czy macie może do polecenia jakiś speców od silników przemysłowych? http://www.bthfast.pl/zakres-uslug - tu szukałem...

Zgłoś | Cytuj | Link

Stron: 16 ▾ Skocz do strony
◂◂  ◂  3 4 5 6 7  ▸  ▸▸

Komentarze

Dodaj komentarz

Zarejestruj się przez Facebook

Adres e-mail nie bedzie prezentowany w serwisie budnet.pl

Zaloguj się. Nie posiadasz jeszcze konta w serwisie budnet.pl? Załóż je już teraz w mniej niż minutę.

Kolor:  Rozmiar:

Obrazek nieczytelny? Wygeneruj nowy

Ostatnio na forum

• Klimatyzacja Liczba postów: 13 Grupa: Sprzęt AGD... Na stronie https://proclimax.pl/ znajdziecie ofertę firmy Proclimax, która zajmuje się wszelkimi pracami związanymi z klimatyzacjami oraz wentylacjami. Szczegół...
  • Tłumaczenie instrukcji obsługi Liczba postów: 168 Grupa: Sprzęt AGD... Ogólnie same tłumaczenia są bardzo ważne i myślę, że także całkiem istotne jest to z jakiego języka obcego chcemy je zlecić. W każdym razie ja polecam od razu k...
  • Najważniejsze o pralkach Liczba postów: 76 Grupa: Sprzęt AGD... Kiedy pralka odmówiła współpracy, byłam załamana. Wyszukałam naprawa pralek kraków i zaczęłam czytać opinie. Sporo osób chwaliło szybki dojazd i konkretną diagn...
  • Wybór odpowiednich urządzeń do małej kuchni Liczba postów: 50 Grupa: Sprzęt AGD... Jeżeli szukacie sprawdzonego sklepu internetowego z wyposażeniem i sprzętem gastronomicznym, to polecam Wam sprawdzić stronę https://gastromania.pl/ , gdzie zna...
  • Ile was kosztowała kuchnia? Liczba postów: 30 Grupa: Sprzęt AGD... The Best ICICI Credit Card offer exciting rewards, cashback, travel benefits, and secure transactions. Choose from lifestyle, shopping, or travel cards with fle...

Czytaj też

Społeczność budnet.pl ma już 20789 użytkowników

Użytkownicy online (1)

gości: 207

Ostatnio dołączyli
Zobacz wszystkich >
Galerie
Zobacz wszystkie galerie >