TV

« Powrót do grupy: Sprzęt AGD i RTV

15 marca 2011, 11:12

Zgadzam sie: good 0 bad

Chciałbym się was poradzić w temacie wyboru telewizora. Zastanawiam się między plazmą a LCD i nie mam pojęcia który z nich będzie lepszy... Ma ktoś jakieś doświadczeni w tym temacie?

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

5 kwietnia 2011, 19:19

Plazma zużywa więcej prądu, ale z kolei jakość obrazu jest lepsza niż na LCD. Ceny są podobne. Ostatnimi czasy plazmy nawet mocno staniały. Żywotność plazmy i LCD jest niemal taka sama. Zatem trudno jest jednoznacznie stwierdzić, który jest lepszy.

Ten post był edytowany przez marecki_1 dnia: 4 grudnia 2012, 10:46
Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

16 maja 2011, 10:57

Zamiast zwykłego LCD zastanowiłbym się nad LCD LED - masz lepsza jakość obrazu, lepszy kontrast i nasycenie kolorów. Poza tym jest jeszcze bardziej oszczędny niż zwykłe LCD. Zastanów się też gdzie będzie stał tv - plazmy często mają ekrany odbijające światło więc przy świetle dziennym i mocnym słońcu, czy wieczorem przy sztucznym świetle światło się odbija i kiepsko się wtedy ogląda.

Zgłoś | Cytuj | Link

dziś, 19:04

Magis TV Gratis is a popular streaming platform that offers access to live TV channels, movies, and series without subscription fees. It is widely used for its easy interface, smooth playback, and wide range of entertainment content in one place. Many users search for Magis TV Gratis Descargar to enjoy free, on-demand entertainment directly on their devices.

Zgłoś | Cytuj | Link

Komentarze

Dodaj komentarz

Zarejestruj się przez Facebook

Adres e-mail nie bedzie prezentowany w serwisie budnet.pl

Zaloguj się. Nie posiadasz jeszcze konta w serwisie budnet.pl? Załóż je już teraz w mniej niż minutę.

Kolor:  Rozmiar:

Obrazek nieczytelny? Wygeneruj nowy

Ostatnio na forum

• Tłumaczenie instrukcji obsługi Liczba postów: 125 Grupa: Sprzęt AGD... Ogólnie same tłumaczenia są bardzo ważne i myślę, że także całkiem istotne jest to z jakiego języka obcego chcemy je zlecić. W każdym razie ja polecam od razu k...
  • Sprzęt AGD Liczba postów: 185 Grupa: Sprzęt AGD... Jeśli mówimy o zmywarce, to nabłyszczacz często jest pomijany, a też ma znaczenie, dlatego zostawiam link: Ekologiczny nabłyszczacz do zmywarki i ciekawa jestem...
  • Klimatyzacja Liczba postów: 12 Grupa: Sprzęt AGD... Nie wiem, czy ktoś już o tym wspominał, ale split to nadal najczęściej polecany typ klimatyzacji do mieszkań i mniejszych domów. Cena, montaż i użytkowanie są p...
  • Taboret gazowy do lokalu gastronomicznego Liczba postów: 12 Grupa: Sprzęt AGD... Dobra organizacja magazynowania żywności zaczyna się od sprzętu, jakim są szafy chłodnicze Przechowywanie w odpowiednich warunkach to klucz do zachowania jakośc...
  • Działanie oczyszczaczy powietrza Liczba postów: 5 Grupa: Sprzęt AGD... Dzień dobry, kto się zna na takich urządzeniach? Wybór modeli jest ogromny, podobnie jak rozstrzał cenowy. Porównuję teraz różne specyfikacje i jedna rzecz rzuc...

Czytaj też

Społeczność budnet.pl ma już 20614 użytkowników

Użytkownicy online (2)

gości: 243

Ostatnio dołączyli
Zobacz wszystkich >
Galerie
Zobacz wszystkie galerie >