Co aktualnie czytacie?

« Powrót do grupy: Pasje forumowiczów

Stron: 3 ▾ Skocz do strony
1 2 3  ▸

6 sierpnia 2016, 11:51

Zgadzam sie: good 0 bad

Co aktualnie czytacie? Jaką książkę możecie polecić?

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

12 sierpnia 2016, 15:02

Z nowości polecam polską powieść społeczno-obyczajową rozgrywającą się w czasach stalinizmu "…jako i my odpuszczamy…" B. Wołmiński - historia jest wielowątkowa i skłania do przemyśleń, szczególnie, że opisana historia jest autentyczna.

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

12 października 2016, 13:44

Obecnie czytam Sherlocka Holmes'a, czyli klasyka kryminału na tapecie.

Zgłoś | Cytuj | Link

28 października 2016, 13:35

Jestem w trakcie czytania świetnego poradnika życiowego "Jak żyć, aby osiągnąć prawdziwe szczęście" B. Kulczyckiego - autor radzi w nim jak osiągnąć wyznaczone przez siebie cele, jak realizować marzenia, radzi jak stworzyć szczęśliwą rodzinę, itp. To bardzo dobra publikacja, polecam.

Zgłoś | Cytuj | Link

4 listopada 2016, 12:05

lubię reportaże, aktualnie czytam Heban Ryszarda Kapuścińskiego

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

16 listopada 2016, 16:49

Ja reportaże lubię tylko niektóre, bo często mnie nużą, ale te Kapuścińskiego bardzo mi się podobają. Cenię też bardzo te, które wydaje wydawnictwo Czarne.

Zgłoś | Cytuj | Link

24 stycznia 2017, 15:49

Ja właśnie zabieram się za "Notatki geologa. Szmaragdy, złoto i… smak przygody" - to reportaż o poszukiwaniach surowców w odludnych terenach świata, o pracy geologa, o złożach drogocennych kamieni. Jeśli interesuje was tematyka geologii, to zachęcam do przeczytania - to jedna z nielicznych publikacji tego typu.

Zgłoś | Cytuj | Link

26 stycznia 2017, 15:42

Ja najczęściej stare muratory :)

Zgłoś | Cytuj | Link

26 stycznia 2017, 17:07

Przeczytaj sobie Zieloną Milę

Zgłoś | Cytuj | Link

27 stycznia 2018, 14:56

Zazwyczaj czytam poezję, powieści znacznie rzadziej. Z nowszych książek zachęcam do "Spacerownik po świecie. Impresje, eseje" - to publikacja podróżnicza, ale niecodzienna, bo pisana wierszem. Świetna pozycja dla amatorów podróży i poezji.

Zgłoś | Cytuj | Link

Stron: 3 ▾ Skocz do strony
1 2 3  ▸

Komentarze

Dodaj komentarz

Zarejestruj się przez Facebook

Adres e-mail nie bedzie prezentowany w serwisie budnet.pl

Zaloguj się. Nie posiadasz jeszcze konta w serwisie budnet.pl? Załóż je już teraz w mniej niż minutę.

Kolor:  Rozmiar:

Obrazek nieczytelny? Wygeneruj nowy

Ostatnio na forum

• podróże Liczba postów: 365 Grupa: Pasje forum... Każdego dnia z autobusów korzystają tysiące pasażerów – zarówno w komunikacji miejskiej, jak i w transporcie krajowym. Firmy takie jak MP Technology https://mp-...
  • Depilacja laserowa Warszawa, bezpieczeństwo i nowo... Liczba postów: 5 Grupa: Pasje forum... Fajnie, że pojawił się tu taki wątek. To może wspomnę o ginekologii estetycznej - jest nadal niedoceniana, co uważam za błąd. Znam nawet jedną lekarkę, która si...
  • Is Now a Good Time to Buy an Apartment in Beirut? Liczba postów: 1 Grupa: Pasje forum... Hi everyone, I’m thinking seriously about investing and have been reviewing Apartments for sale in Beirut over the past few weeks. There’s a lot of variety in....
  • PODOLOGIA Liczba postów: 3 Grupa: Pasje forum... Dolegliwości ze strony stóp potrafią mocno wpływać na codzienny komfort, nawet jeśli z pozoru nie wyglądają groźnie. Brodawki umiejscowione w newralgicznych pun...
  • Salon Optyczny Tarnów – życzliwa obsługa i indywid... Liczba postów: 7 Grupa: Pasje forum... Rozmawiając o doborze okularów czy soczewek warto zwrócić uwagę na najnowsze rozwiązania terapeutyczne dla wzroku. Interesującą opcją jest dobór soczewek kontak...

Czytaj też

Społeczność budnet.pl ma już 20614 użytkowników

Użytkownicy online (1)

gości: 287

Ostatnio dołączyli
Zobacz wszystkich >
Galerie
Zobacz wszystkie galerie >