Fast food bez apetytu? Branża liczy na gorące lato...
Liczba postów: 3
Grupa: Aktualności
Nie ma znaczenia jak gorące jest lato, kawa na wynos zawsze się sprzedaje. W końcu wielu z nas nie wyobraża sobie poranka bez tego napoju, nic tak nie dodaje en...
Własny sklep… w kontenerze?
Liczba postów: 22
Ze swojej strony mogę Wam polecić usługi, z których sam korzystam i jestem bardzo zadowolony. Jeżeli szukacie firmy, która dostarcza kompleksowe rozwiązania z z...
Polacy coraz częściej odwracają się od pizzerii na...
Liczba postów: 2
Fajne jest to, że dobre sushi na dowóz wcale nie musi kosztować fortuny. Jak ktoś robi to z głową, to za rozsądną cenę da się zjeść mega świeżo, kolorowo i tot...
Jak dbać o zdrowie? Pola elektromagnetyczne – zagr...
Liczba postów: 170
Jeśli ktoś z Was nadal szuka dobrego, sprawdzonego dentysty, to mogę z czystym sumieniem polecić Klinikę Stomatologiczną EBM – Stomatologia estetyczna Poznań .....
Agencja Jartom pomaga w komercjalizacji nieruchomo...
Liczba postów: 11
Dobra firma, współpracujemy od kilku lat, wszystko w najlepszym porządku. Znaczenie ma dla nas tylko jedno - skuteczność i pod tym względem faktycznie działają....
Kredyty tańsze, ale czy to dobra wiadomość? RPP zaskakuje wszystkich
Bardzo zaskoczyła mnie decyzja Rady Polityki Pieniężnej o obniżeniu stóp o 25 punktów bazowych, gdyż większość analityków spodziewała się pozostawienia ich na dotychczasowym poziomie. Czerwcowy szybki odczyt inflacji wyniósł 4,1%, podczas gdy oczekiwanym poziomem było 4%. Wskazuje to, że wciąż znajdujemy się powyżej celu inflacyjnego NBP, co rodzi pytania o logiczne przesłanki do obniżania stóp procentowych. Dodatkowo, ostatni wzrost napięć na Bliskim Wschodzie spowodował krótkotrwały wzrost cen ropy, które wprawdzie powróciły do poziomu sprzed eskalacji konfliktu, lecz pokazały, jak niepewna jest sytuacja rynkowa. W ciągu zaledwie tygodnia ceny surowca mogą wzrosnąć, a wraz z nimi presja inflacyjna uzasadniająca utrzymanie, a nawet podwyższenie stóp procentowych.
Proszę czekać, trwa wczytywanie danych...
Czy na pewno chcesz zgłosić nadużycie przez podany post moderatorowi?