Czy hokery w kuchni się sprawdzają?

« Powrót do grupy: Ciekawe pomysły

Stron: 7 ▾ Skocz do strony
◂◂  ◂  3 4 5 6 7  ▸

12 października 2016, 12:45

Zgadzam sie: good 0 bad

Ja również podtrzymuje swoje zdania odnośnie tego, iż hokery znakomicie sprawdzą się w kuchni, to tylko kwestia naszej pomysłowości oraz wykonania aranżacji. Kilka ciekawych rozwiązań i podpowiedzi znajdziecie na www.KamilaMeble.pl

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

14 października 2016, 15:03

Ja posiadam hokery z oparciem i sprawdzają się idealnie :) polecam

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

18 listopada 2016, 11:54

Jeżeli możesz to wstaw zdjęcie, tak aby każdy na forum wiedział dokładnie o które hokery chodzi oraz nie miał żądnych wątpliwości co do ich wygody. Te sprawdzają się bardzo fajnie
http://kamilameble.pl/90-hokery-regulowane

Zgłoś | Cytuj | Link

21 listopada 2016, 09:18

Parę razy kupowałem meble przez serwis mebel-partner.pl. Dużo mają rzeczy do domu, ale też sporo asortymentu jest dedykowane potrzebom firm – restauracji, hoteli, czy biur. Ja właśnie głównie ich rzeczami doposażam swoje atelier. Mają świetne hokery, dużo fajnych stolików kawowych, krzesełek, jest z czego wybierać i są to projekty dość rzadko spotykane, które zdecydowanie dodadzą świeżości wnętrzom

Zgłoś | Cytuj | Link

27 listopada 2016, 17:59

Jeżeli nie ma innej możliwości na miejsce jadalne, to rzeczywiście hokery będą jedynym rozwiązaniem. Masz już jakieś na oku? Bo te z oparciem wyglądają na wygodne: http://homlando.com/stolek-barowy-cepelia-czarny,1339.html :)

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

28 listopada 2016, 09:18

Tutaj mogę się zgodzić z Przedmówcami i również uważam, że hokery w kuchni bardzo dobrze się sprawdzą, ponieważ z reguły są wygodne, miękkie i stanowią dodatkową ozdobę, wystarczy wybrać ich odpowiedni wzór oraz wysokość.

www.Quadre.pl

Zgłoś | Cytuj | Link

29 listopada 2016, 08:58

Jak dla mnie nie są zbyt funkcjonalne. Wymuszają wysoki blat, co często jest niepraktyczne.

Zgłoś | Cytuj | Link

6 kwietnia 2017, 14:27

Użytkownik Gość: Gośka napisał: Dlaczego niepraktyczne, jakieś dwa miesiące temu kupiłam
swoje na Olamebluje.pl i twierdzę, że sprawdzają się i
to fantastycznie. Przecież takie hokery nadają stylu i
uroku kuchni czy jadalni, ja zamawiając swoje wybrałam z
katalogu tkaninę odpowiadającą kolorem i teksturą tak
aby wszystko do siebie pasowało, miałam taką możliwość
bo to producent, a więc zapłaciłam jeszcze taniej niż w
sklepie.

Mam dokładnie takie samo zdanie jeśli chodzi o hokery. To bardzo stylowe krzesła i trzeba je tylko dobrze dobrać do pomieszczenia, a same w sobie mogą je już bardzo ozdobić. Np tego typu nowoczesne stołki https://www.italiastyle.pl/sklep/meble/hokery .html samym swoim nietypowym designem nadają pomieszczeniu charakteru. Nie trzeba więc dużo, żeby kuchnia wyglądała stylowo i nowocześnie.

Zgłoś | Cytuj | Link

26 kwietnia 2017, 17:08

Fajnie wyglądają, ale jednak barowo mi się kojarzą, nie do końca widziałbym je w mojej kuchni.

Zgłoś | Cytuj | Link

10 maja 2017, 08:33

Hokery super wyglądają przy wyspie w kuchni, można szybko coś przekąsić siadając na nich. A teraz jest tyle pięknych wzorów i dodatków w sklepach internetowych że aż głowa boli, ja zamówiłam hokery w www.domartstyl.pl dokładnie taki http://domartstyl.pl/meble/hokery/340-hoker-jack bardzo dobra jakość i mają duży wybór z tego co widziałam to mają również inne meble.

Zgłoś | Cytuj | Link

Stron: 7 ▾ Skocz do strony
◂◂  ◂  3 4 5 6 7  ▸

Komentarze

Dodaj komentarz

Zarejestruj się przez Facebook

Adres e-mail nie bedzie prezentowany w serwisie budnet.pl

Zaloguj się. Nie posiadasz jeszcze konta w serwisie budnet.pl? Załóż je już teraz w mniej niż minutę.

Kolor:  Rozmiar:

Obrazek nieczytelny? Wygeneruj nowy

Ostatnio na forum

• Elementy urządzeń przemysłowych Liczba postów: 31 Grupa: Ciekawe pom... Brawl Pirates is a fast-paced pirate-themed instant win game for players in India who prefer simple mechanics and short rounds. Instead of reels, paylines, or l...
  • Lepszy wieszak czy stojak na rower? Liczba postów: 69 Grupa: Ciekawe pom... Według mnie zakupy w sklepach internetowych to spora wygoda i oszczędność czasu. Dlatego polecam Wam stronę https://rowery-colex.pl/ , na której znajdziecie ofe...
  • Farby kolorowe dla alergików Liczba postów: 318 Grupa: Ciekawe pom... Ciekawe rozwiązania
  • Pomysł na wakacje Liczba postów: 714 Grupa: Ciekawe pom... Natknęłam się ostatnio na Oasis Tours szukając Cypru i spodobało mi się że to touroperator z własnym produktem a nie agregator który tylko przetransferuje cię d...
  • Witryna. Liczba postów: 26 Grupa: Ciekawe pom... Sugar Rush 1000 is one of the most exciting slot games I’ve tried recently. The colorful candy theme makes it fun, while the gameplay keeps you hooked with ever...

Czytaj też

Społeczność budnet.pl ma już 20931 użytkowników

Użytkownicy online (1)

gości: 280

Ostatnio dołączyli
Zobacz wszystkich >
Galerie
Zobacz wszystkie galerie >
/* */