Czy korzystacie z serwisów budowlanych zamawiając
«
Powrót do grupy: Technologie i materiały
Ostatnio na forum
- Co do szpachlowania ścian Liczba postów: 1 Grupa: Technologie... Robię wykończenia mieszkań i zastanawiam się nad zmianą produktu do szpachlowania ścian. Aktualnie używam jednej marki od lat ale coraz częściej słyszę o innych...
- jak długo trwa budowa domu?... Liczba postów: 1550 Grupa: Technologie... Jeśli szukasz okien i nie wiesz od czego zacząć, to rzuć okiem na Domega z Poznania. Ktoś mi polecał ich jakiś czas temu, podobno działają od lat 90. i mają nie...
- Automatyka przemysłowa - rozwój Liczba postów: 120 Grupa: Technologie... Nowoczesne systemy do topienia kleju to podstawa w wielu procesach produkcyjnych, a rozwiązania tej klasy robią duże wrażenie. Intuicyjna obsługa i solidne komp...
- Prostowniki Liczba postów: 3 Grupa: Technologie... Na co dzień pracuję na sprzęcie wymagającym stabilnego zasilania, dlatego dobre prostowniki to dla mnie podstawa. Korzystając z różnych rozwiązań zauważyłem, że...
- Przeterminowany cement Liczba postów: 8 Grupa: Technologie... Przeterminowany cement traci swoje właściwości wiążące, co wynika z tego, że z czasem wchłania wilgoć z otoczenia i zaczyna częściowo się wiązać jeszcze w worku...