offline ![]() blackhorse doświadczony
![]() ![]() ![]() |
|
| |
Reklamy Google | |
![]() Gość: klaudia praktykant |
mam od 4 mc zainstalowany system sterowania oswietleniem i alarmem. uważam, ze jest to świetna inwestycja. W przyszłosci planuje tez zainstalowc czujniki do ogrzewania. Poza komfortem to duza oszczednosc i poczucie bezpieczenstwa!Jeśli pytasz o awaryjność urządzeń to może warto zwrócić uwagę na wybor firmy instalującej. Ja korzystam z usług firmy IRA i do tej pory nie mialam zadnej awarii.odpukać :) |
| |
Reklamy Google | |
![]() Gość praktykant |
|
| |
offline ![]() widar fachowiec
![]() |
Spójrz na to od strony oszczędności. Światła w pomieszczeniach, w których nikt nie przebywa wyłączą się same. Zimą nie musisz cały dzień ogrzewać domu bo system włączy ogrzewanie godzinę przed Twoim powrotem z pracy. Jest jeszcze wiele zalet, które można wymieniać w nieskończoność... |
| |
offline ![]() ohnsorge praktykant
![]() |
Zapraszamy do skorzystania z usług naszej firmy. Jeśli
chodzi o systemy w Polsce to jak dla nas rewelacyjną
ofertę inteligentnego domu ma firma Nexwell, której
jesteśmy przedstawicielem. Dobrym jest to że w systemie
można wybrać co ma być podłączone do systemu. Dla
każdego klienta przygotujemy osobny kosztorys i
rozwiązania. A co jest najlepsze w tym wszystkim to
intuicyjny panel do do zarządzania, którym można samemu
konfigurować system. Także oszczedność energii policzymy
dla Ciebie indywidualnie. No i masz support całego sprzętu
w Polsce bo to firma polska. Główną zaletą jest PRZYSTĘPNA CENA!!! |
| |
Reklamy Google | |
offline ![]() Bronz majster
![]() |
Jak widać, coraz więcej mamy teraz na głowie budując dom. Kiedyś martwiliśmy się głównie o materiały budowlane, ich jakość i cenę, teraz jeszcze dodatkowo o elektronikę, systemy ochrony czy odpowiedni system ogrzewania. |
| |
offline ![]() kanders kierownik
![]() |
Mi osobiście w przyszłości marzy się mieszkanie w 100%
zautomatyzowane. |
| |
offline ![]() budynkiinteligentne praktykant
![]() |
Witam. W związku z coraz większym zainteresowaniem
systemami inteligentnych domów oraz brakiem jednego
czytelnego forum postanowiłem takowe założyć. Prowadzę
to forum jako osoba hobbistycznie interesująca się
nowinkami technicznymi nie związana z żadną firmą.
Korzystanie z forum jest bezpłatne (wymaga tylko
rejestracji). Z czasem znajdą tu Państwo obiektywne
informacje na temat różnych systemów. Do korzystania z
forum zapraszam osoby posiadające już inteligentny dom,
osoby zainteresowane jego wykonaniem, firmy instalatorskie i
producentów. |
| |
![]() Gość: BMS IB praktykant |
|
|
Czy warto założyć system "inteligentnego domu"?
«
Powrót do grupy: Innowacje w budownictwie
Ostatnio na forum
- Obejmy do rur instalacje Liczba postów: 3 Grupa: Innowacje w... Firma Zew Inwestycje dostarcza wysokiej jakości wyroby ze stali nierdzewnej, w tym elementy kanalizacyjne. Ich produkty są stosowane w wymagających systemach ka...
- Dom energooszczędny Liczba postów: 176 Grupa: Innowacje w... W takim domu najlepszym wyborem będzie pompa ciepła. Polecam kontakt z firmą Fonko, która ma urządzenia najwyższej jakości.
- PRAWO JAZDY Liczba postów: 35 Grupa: Innowacje w... Znalazłem ich przez polecenie znajomego i nie żałuję – https://www.elkaschool.pl Jeździłem z dwoma instruktorami i obaj byli konkretni, bez zbędnego gadania, al...
- elewacja z cortenu Liczba postów: 19 Grupa: Innowacje w... Nie wygląda źle, bardzo nowocześnie. Jeśli jednak o mnie chodzi wolę elewacje Gregbud z naturalnych kamieni. Sądzę też, że to trwalsze rozwiązanie.
- Nowoczesne budownictwo?] Liczba postów: 67 Grupa: Innowacje w... Wielkie projekty budowlane wymagają sprawnej koordynacji i zarządzania. W tym tekście podkreślono, jaką rolę odgrywa generalny wykonawca, który odpowiada za nad...