offline DrzwiErbesp doświadczony
|
|
|
| |
| Reklamy Google | |
offline connie kierownik
|
|
|
| |
| Reklamy Google | |
Gość: pablosso praktykant |
|
|
| |
offline Projektant_Komandor majster
|
|
|
| |
offline kwieczko fachowiec
|
|
|
| |
| Reklamy Google | |
|
No niestety nie mogę ocenić, ponieważ link nie prowadzi do żadnego zdjęcia. Na temat gustów się nie dyskutuje, jednak zwróć uwagę, czy dane rozwiązanie będzie funkcjonalne także na Twojej przestrzeni. Dużo pomysłów ładnie prezentuje się w projektach ale nie we wszystkich domach. |
|
| |
Gość: plotek praktykant |
|
|
| |
offline Korneliusz doświadczony
|
Myślę, że ciekawym rozwiązaniem, które zarazem
optycznie powiększy przestrzeń, będą szklane drzwi. Tu
są przykłady tego, co mam na myśli:
http://glasshouse.com.pl/produkty/drzwi-przesuwne/#drzwi-prz
esuwne . |
| Ten post był edytowany przez Korneliusz dnia: 18 sierpnia 2012, 23:54 | |
|
| |
|
Już wcześniej proponowałem drzwi przesuwne, mogą być
szklane przeźroczyste - bardzo odważny ruch, bądź
szklane z wzorem. Będąc już przy szkle to proszę tutaj
inna nasz propozycja rozdzielenia strefy kuchni od strefy
salonu za pomocą ścianek działowych: |
| Ten post był edytowany przez Projektant_Komandor dnia: 21 sierpnia 2012, 14:35 | |
|
| |
offline kwieczko fachowiec
|
|
|
|
Czym przedzielić kuchnię z pokojem?
«
Powrót do grupy: Ciekawe pomysły
Ostatnio na forum
- praca gdzie Liczba postów: 1 Grupa: Ciekawe pom... Cześć wszystkim, jadę za miesiąc do pracy w niemczech, myslalem o komisjonerce albo jakis operator maszyn czy produkcja. Ktos jeździł z Mondi? Interesuje mnie c...
- ciekawe dekoracje Liczba postów: 510 Grupa: Ciekawe pom... Ważnym elementem każdego wnętrza są lustra. Z łatwością znajdziecie takie które spełni Wasze oczekiwania w ofercie sklepu https://lustrowramie.pl/kategoria-prod.. .
- Jak urządzić sypialnię? Liczba postów: 377 Grupa: Ciekawe pom... Zakup łóżka to jedna z tych decyzji, których raczej nie podejmuje się na kilka lat, dlatego warto dobrze przemyśleć wybór. Przeglądając różne modele, odwiedziłe...
- Wynajem sprzętu budowlanego - czy to się opłaca? Liczba postów: 520 Grupa: Ciekawe pom... Podczas organizacji placu budowy bardzo ważne jest odpowiednie zabezpieczenie terenu. Przeglądając dostępne rozwiązania, zainteresowały mnie ogrodzenia tymczaso...
- Co warto jest kupić na parapetówkę? Liczba postów: 2 Grupa: Ciekawe pom... Jeżeli to znajomi to kwiatek, świeczka zapachowa lub patyczki zapachowe, natomiast jeżeli chodzi i coś droższego dla bliskiej osoby to np sztućce, garnki, zasta...