Dobra lodówka - jaka

« Powrót do grupy: Sprzęt AGD i RTV

16 października 2018, 15:00

Zgadzam sie: good 0 bad

Jaką lodówkę wybrać?

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

16 października 2018, 19:55

Samsung ma dobre produkty.

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

26 października 2018, 22:23

Dla mnie lodówka nie tylko powinna być dobra, ale również powinna wyglądać ładnie, dlatego tak bardzo zauroczył mnie model CMGN 6184 firmy Candy w trzech kolorach ze szklanym frontem. Moim zdaniem lodówka wygląda idealnie, ale ma również świetne opinie, jeśli chodzi o jakość, co jest też dość ważne.

Zgłoś | Cytuj | Link

27 października 2018, 13:58

Moim zdaniem nie kieruj się tyle marką czy firmą, ile realnymi danymi technicznymi oraz własnymi potrzebami, jaki budżet posiadasz na zakup lodówki?

e-naczynia.pl

Ten post był edytowany przez e-naczynia.pl dnia: 28 października 2018, 09:40
Zgłoś | Cytuj | Link

24 czerwca 2021, 09:21

Polecam poczytać więcej o sprzętach Electroluxa. Jeśli chodzi o lodówkę to najlepsza moim zdaniem będzie seria MultiSpace. Są to przestronne lodówki do zabudowy.

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

1 listopada 2023, 06:59

Przede wszystkim trzeba mieć na uwadze, że dzisiaj sporo lodówek zawiera w sobie filtry, a te trzeba wymieniać. Tutaj https://www.betexperts.com.pl/2023/09/filtr-w ody-do-lodowki-samsung-woda-xxi-wieku/ macie zatem poradnik na ten temat... śmiało możecie się z nim zapoznać.

Zgłoś | Cytuj | Link

5 maja 2026, 18:15

Czy któraś z Was ma lodówkę Samsunga z tej serii RS77? Właśnie zaświeciła mi się kontrolka filtra wody i znalazłam taki poradnik: https://idealia.com.pl/filtr-do-lodowki-samsu ng-rs7768fhcbc-twoja-czysta-woda/. Zastanawiam się, czy faktycznie wymiana jest tak prosta, jak tam opisują, czy lepiej prosić kogoś o pomoc. No i najważniejsze – czy po wymianie faktycznie czuć różnicę w smaku wody? Będę wdzięczna za każdą wskazówkę od właścicielek tego modelu!

Zgłoś | Cytuj | Link

Komentarze

Dodaj komentarz

Zarejestruj się przez Facebook

Adres e-mail nie bedzie prezentowany w serwisie budnet.pl

Zaloguj się. Nie posiadasz jeszcze konta w serwisie budnet.pl? Załóż je już teraz w mniej niż minutę.

Kolor:  Rozmiar:

Obrazek nieczytelny? Wygeneruj nowy

Ostatnio na forum

• Tłumaczenie instrukcji obsługi Liczba postów: 203 Grupa: Sprzęt AGD... Ogólnie same tłumaczenia są bardzo ważne i myślę, że także całkiem istotne jest to z jakiego języka obcego chcemy je zlecić. W każdym razie ja polecam od razu k...
  • Sprzęt AGD Liczba postów: 189 Grupa: Sprzęt AGD... Ostatnio szukałem prostych urządzeń do kuchni i zwróciłem uwagę na ofertę na stronie https://webber.com.pl/wentylatory-i-cyrk ulatory,c29.html . Marka Webber ma....
  • Klimatyzacja Liczba postów: 17 Grupa: Sprzęt AGD... Klimatyzacja kojarzy się głównie z chłodzeniem, ale coraz częściej mówi się o niej w szerszym kontekście komfortu powietrza w domu. Sama klimatyzacja nie zastąp...
  • Okap bez komina wentylacyjnego Liczba postów: 4 Grupa: Sprzęt AGD... Przy okapie bez komina wentylacyjnego sporo zależy od tego, czy mówimy o pochłaniaczu (z filtrem) czy okapie z wyrzutem powietrza. Jeśli nie ma przygotowanego k...
  • Jakie głośniki Liczba postów: 29 Grupa: Sprzęt AGD... Jeśli ktoś pyta jakie głośniki wybrać, to zawsze odpowiadam, że wszystko zależy od potrzeb, bo inne będą do mieszkania, inne na działkę czy imprezy. Wśród tańsz...

Czytaj też

Społeczność budnet.pl ma już 21074 użytkowników

Użytkownicy online (1)

gości: 467

Ostatnio dołączyli
Zobacz wszystkich >
Galerie
Zobacz wszystkie galerie >
/* */