Dobry kamień na ścianę w sypialni

« Powrót do grupy: Wykańczamy budynek

28 września 2016, 21:49

Zgadzam sie: good 0 bad

Witam. Chciałbym jakość w ciekawy sposób udekorować jedną ze ścian w sypialni. Do tej pory mam położoną farbę strukturalną, ale jest ona już trochę nudna. Co teraz jest w modzie? Myślałem właśnie o jakimś kamieniu dekoracyjnym, delikatnym – wiadomo sypialnia. A może jakąś starą cegłę położyć??

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

30 września 2016, 10:02

Moim zdaniem jeśli ma być ładnie i praktycznie i chcesz to położyć samemu to stara cegła będzie naprawdę ok. To jest estetyczny materiał, pasuje i do gołych ścian i to takich, gdzie jest fragment z tynkiem dekoracyjnym. Zerknij sobie w sieci na realizacje z tym materiałem.

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

3 października 2016, 00:57

Dokładnie, my na początku szukaliśmy według naszych upodobań, ale lepiej bardziej zwrócić uwagę na praktyczność.

[url]http://bob-ogrodzenia.pl/automatyka/

Zgłoś | Cytuj | Link

3 października 2016, 13:20

Mi się podoba czerwona cegła. Do tego białe ściany i mamy genialną aranżację.

Zgłoś | Cytuj | Link

Komentarze

Dodaj komentarz

Zarejestruj się przez Facebook

Adres e-mail nie bedzie prezentowany w serwisie budnet.pl

Zaloguj się. Nie posiadasz jeszcze konta w serwisie budnet.pl? Załóż je już teraz w mniej niż minutę.

Kolor:  Rozmiar:

Obrazek nieczytelny? Wygeneruj nowy

Ostatnio na forum

• Najlepszy materac do sypialni - który według Was? Liczba postów: 39 Grupa: Wykańczamy... Jakiś czas temu zdecydowałem się skrozystać z oferty polecanej mi firmy Deep Sleep System - https://deepsleepsystem.pl/oferta , gdzie zamówiłem nowy materac do....
  • Czy są eksperci? Liczba postów: 43 Grupa: Wykańczamy... Hej, miałem ten sam dylemat i pomogła mi strona, gdzie znalazłem pełną ofertę Hennessy. Dzięki temu łatwo porównałem edycje i wybrałem coś dla siebie. Dla osób....
  • hello Liczba postów: 2 Grupa: Wykańczamy... Zajmuję się podobnymi zadaniami i mogę polecić program Movavi. Idealnie nadaje się do takich celów, ponieważ pozwala szybko edytować filmy bez zbędnych komplika...
  • EvaCar Liczba postów: 3 Grupa: Wykańczamy... U mnie było dokładnie tak samo. Szukałem mat które wytrzymają prawdziwy off-road i odkąd założyłem te EVA 3D do Jeepa, błoto zostaje w komórkach, nic nie przeci...
  • Plakaty na ścianie Liczba postów: 19 Grupa: Wykańczamy... Jeżeli chodzi o ciekawe propozycje Plakatów, ale również fototapet, czy również dodatkowych dodatków do wnętrz to na pewno warto zwrócić uwagę na ofertę sklepu....

Czytaj też

Społeczność budnet.pl ma już 20941 użytkowników

Użytkownicy online (3)

gości: 303

Ostatnio dołączyli
Zobacz wszystkich >
Galerie
Zobacz wszystkie galerie >
/* */