Dobry kamień na ścianę w sypialni

« Powrót do grupy: Wykańczamy budynek

28 września 2016, 21:49

Zgadzam sie: good 0 bad

Witam. Chciałbym jakość w ciekawy sposób udekorować jedną ze ścian w sypialni. Do tej pory mam położoną farbę strukturalną, ale jest ona już trochę nudna. Co teraz jest w modzie? Myślałem właśnie o jakimś kamieniu dekoracyjnym, delikatnym – wiadomo sypialnia. A może jakąś starą cegłę położyć??

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

30 września 2016, 10:02

Moim zdaniem jeśli ma być ładnie i praktycznie i chcesz to położyć samemu to stara cegła będzie naprawdę ok. To jest estetyczny materiał, pasuje i do gołych ścian i to takich, gdzie jest fragment z tynkiem dekoracyjnym. Zerknij sobie w sieci na realizacje z tym materiałem.

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

3 października 2016, 00:57

Dokładnie, my na początku szukaliśmy według naszych upodobań, ale lepiej bardziej zwrócić uwagę na praktyczność.

[url]http://bob-ogrodzenia.pl/automatyka/

Zgłoś | Cytuj | Link

3 października 2016, 13:20

Mi się podoba czerwona cegła. Do tego białe ściany i mamy genialną aranżację.

Zgłoś | Cytuj | Link

Komentarze

Dodaj komentarz

Zarejestruj się przez Facebook

Adres e-mail nie bedzie prezentowany w serwisie budnet.pl

Zaloguj się. Nie posiadasz jeszcze konta w serwisie budnet.pl? Załóż je już teraz w mniej niż minutę.

Kolor:  Rozmiar:

Obrazek nieczytelny? Wygeneruj nowy

Ostatnio na forum

• Kuchnia Liczba postów: 47 Grupa: Wykańczamy... Uwielbiam gotować i od jakiegoś czasu inwestuję w sprzęt, który normalnie widuje się w restauracjach – np. noże szefa kuchni, maszyna do frytek , stalowe garnki...
  • Montaż i serwis klimatyzacji - Bielsko Biała Liczba postów: 5 Grupa: Wykańczamy... w celu uzyskania wielu informacji o systemach klimatyzacji i pom ciepła dla mieszkan i domów www.dobraklima.com
  • Meble - jakie meble do salonu? Liczba postów: 703 Grupa: Wykańczamy... Postaw na polskiego producenta, który tworzy meble ponadczasowe, eleganckie, starannie zaprojektowane. Wysoka jakość. Takie meble posłużą Ci przez długie, długi...
  • Brama garażowa i napęd Liczba postów: 5 Grupa: Wykańczamy... Oglądając różne oferty sklepów z akcesoriami ogrodzeniowymi, natrafiłam na sklep KUT-MET https://www.sklep.kut-met.pl/, który oferuje między innymi zawiasy do b...
  • osuszacz przemysłowy w dobrym stanie -tanio Liczba postów: 5 Grupa: Wykańczamy... Z rodziną postanowiliśmy w ferie polecieć do Dubaju, dzieciaki chciały na Burj Khalifa, no to musiałem coś ogarnąć. Szukałem strony, gdzie kupię bilety bez zami...

Czytaj też

Społeczność budnet.pl ma już 19743 użytkowników

Użytkownicy online (2)

gości: 178

Ostatnio dołączyli
Zobacz wszystkich >
Galerie
Zobacz wszystkie galerie >