Drewniane podłogi we wnętrzu

« Powrót do artykułu: Drewniane podłogi we wnętrzu | « Powrót do grupy: Wnętrza

8 lipca 2016, 14:18

Zgadzam sie: good 0 bad

Moim zdaniem najlepiej zaczęrpnąć porady specjalisty. Ja korzystałam z usług firmy Futurum Architecture. Profesjonalnie łączą style w jedną całość, świetnie znają się na swojej pracy. Przesyłam ich ofertę :http://www.futurumarchitecture.eu/offer/index.html

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

27 lipca 2016, 12:17

Akurat co do drewnianych podłóg we wnętrzu to jestem ich zwolenniczką,ponieważ nic nie zapewni nam takiego piękna i estetyki. Jedyny mankament to wyższa cena,ale w zamian za to otrzymujemy wysoką jakość na lata:)

www.BellaStoria.pl

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

4 października 2016, 21:08

Podłogi drewniane są najpiękniejsze, bez dwóch zdań. U mnie w salonie jest położony przez vip parkiet http://vipparkiet.pl/parkiet/dab-salem-rustic -szczotkowany-olejowoskowany-recznie-heblowany/ lubię naturalną kolorystykę, ale taką niebieloną, tylko właśnie coś tego rodzaju. Parkiet się pięknie prezentuje.

Zgłoś | Cytuj | Link

5 października 2016, 13:35

Odnośnie drewnianych podłóg we wnętrzu, to akurat na ten temat jest już kilka wątków na forum, wystarczy poszukać i poczytać. To generalnie rzecz biorąc bardzo dobre rozwiązanie i nadaje niesamowitego stylu w naszym mieszkaniu.

www.Euro-Zakupy.pl

Zgłoś | Cytuj | Link

10 października 2016, 09:02

Drewniana podłoga to zawsze dobry wybór, nie tak dawno w exfloor przeglądałam ofertę i ciekawą opcją jest wykonanie postarzanej podłogi, ładnie prezentuje się ona we wnętrzu, retro aranżacje najbardziej pasuje.

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

19 października 2016, 09:55

Drewniane podłogi to ogromna klasa i elegancja. Każde pomieszczenie otrzymuje nowy wyraz i charakter. Dlatego, jeśli szukacie profesjonalnego sklepu z dobrymi gatunkowo podłogami, to koniecznie zajrzyjcie tutaj http://persecto.pl/podlogi gdzie znajdziecie szeroki asortyment profesjonalnych podłóg w rozsądnych cenach.

Zgłoś | Cytuj | Link

3 listopada 2016, 13:13

w tej kwestii mam podobne zdanie i również uważam, że drewniane podłogi to najlepsza z możliwych opcji jeżeli chodzi o jej wykończenie i aranżację. W praktyce zapewni nam piękno i odpowiedni design.

www.Designerskie.com

Zgłoś | Cytuj | Link

6 lutego 2017, 11:06

Drewniana podłoga we wnętrzu to faktycznie najlepsza z możliwych opcji o czym sam się przekonałem i nie chodzi tutaj o panele, tylko prawdziwe, naturalne drewno dębowe jak np: deska Chene, którą mogę polecić bo jest warta swojej ceny i rewelacyjnie wygląda.

Zgłoś | Cytuj | Link

16 marca 2017, 19:38

Specjalistami w tej branży jest firma www.ardi.com.pl . Mają bardzo ciekawe pomysłu i zawsze coś solidnego dobiorą , na specjalne indywidualne zamowienie. Naprawdę gorąco ci ich polecam , tak jak wszystkim znajomym.

Zgłoś | Cytuj | Link

Komentarze

Dodaj komentarz

Zarejestruj się przez Facebook

Adres e-mail nie bedzie prezentowany w serwisie budnet.pl

Zaloguj się. Nie posiadasz jeszcze konta w serwisie budnet.pl? Załóż je już teraz w mniej niż minutę.

Kolor:  Rozmiar:

Obrazek nieczytelny? Wygeneruj nowy

Ostatnio na forum

• Wyposażenie biura. Produkcja mebli Liczba postów: 55 Grupa: Wnętrza W pracy ostatnio mieliśmy sporo zamówień na hale przemysłowe, więc zaczęliśmy rozważać różne opcje wyposażenia. Posadzki są mega ważne, bo od ich jakości zależy...
  • Higiena w parze ze zdrowiem Liczba postów: 20 Grupa: Wnętrza Ciekawe, jak wiele osób nie zwraca uwagi na to, w jakich opakowaniach przechowują leki. Niedawno byłam świadkiem rozmowy w aptece, gdzie ktoś wspomniał o tym, j...
  • Zawsze świeże jedzenie dzięki nowoczesnej lodówce Liczba postów: 71 Grupa: Wnętrza Czy ktoś regularnie piecze z mąki orkiszowej? Chcę trochę ograniczyć zwykłą mąkę pszenną w domowych wypiekach i zastanawiam się, od czego najlepiej zacząć. Znal...
  • Tapeta czy plakat, co najlepiej ozdobi Twoją ścian... Liczba postów: 70 Grupa: Wnętrza Ja jestem dużym fanem ciekawych motywów na plakatach i w mojej opinii jeżeli będziecie szukali takich propozycji do swojego wnętrza to warto odwiedzić On my Wal...
  • Jak pielęgnować podłogę z marmuru? Liczba postów: 60 Grupa: Wnętrza W przypadku podłogi z kamienia naturalnego, czyli marmuru lub granitu, polecam regularnie ja myć, odkurzać czy zamiatać bo brud oraz kurz gromadzi się tutaj tak...

Czytaj też

Społeczność budnet.pl ma już 21162 użytkowników

Użytkownicy online (4)

gości: 428

Ostatnio dołączyli
Zobacz wszystkich >
Galerie
Zobacz wszystkie galerie >
/* */