Drzwi wewnętrzne

« Powrót do grupy: Montujemy okna i drzwi

Stron: 23 ▾ Skocz do strony
◂◂  ◂  4 5 6 7 8  ▸  ▸▸

1 stycznia 2017, 14:24

Zgadzam sie: good 0 bad

drzwi wewnętrzne trzeba tak samo starannie wybierać jak zewnętrzne, też mają służyć na lata, wyglądać itp ja dla siebie znalazłem drzwi w http://www.stoberg.pl/

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

10 stycznia 2017, 21:23

Przyjazne i otwarte podejście mają w firmie ze strony drzwihotelowe.pl. Nie było problemu z dobraniem drzwi przeciwpożarowych, których potrzebowałem. Doradztwo bardzo profesjonalne, mogłem o każdy detal dopytać. Drzwi są atestowane, spełniają normy jeśli chodzi o przepisy pożarowe.

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

11 stycznia 2017, 09:19

Oferta drzwi p.poż niezwykle bogata. Piszesz o drzwiach p.poż, a na stronie nie jest nawet podane w jakiej klasie to są drzwi i jakie normy spełniają.
Nawet producenci drzwi wewnętrznych, którzy się nie specjalizują w drzwiach p.poż mają w ofercie wszystko czytelnie opisane:
http://erkado.pl/wp-content/uploads/2016/10/ERKADO-katalog-D W-edycja-II-2016-C-od-01.11.2016.pdf
Strona 87 - wiesz, że jest w klasie EI30 lub EI60

Jak chcesz doczytać co oznaczają te normy to zapraszam choćby tu:
http://www.bausystem-polska.pl/pytania_i_odpowiedzi.html

Zgłoś | Cytuj | Link

13 stycznia 2017, 21:49

Ja bym zwrócił uwagę nie tylko na cenę i specyfikację techniczną, ale również zapytał o to, jakie kwalifikacje mają osoby, które te wszystkie drzwi będą montować. Pamiętajcie przecież, że dobry montaż jest tak samo ważny jak produkt.

Zgłoś | Cytuj | Link

15 stycznia 2017, 18:31

My akurat mamy oknoplast :) i jesteśmy z nich zadowoleni

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

20 stycznia 2017, 10:15

Jeśli chodzi o wewnętrzne to mogę ci polecić jeszcze taką stronkę http://drzwiprojekt.pl/ mają bardzo bogatą ofertę różnych drzwi, nie tylko wewnętrznych. Sama sobie od czasu do czasu sprawdzam bo czaję się na takie drzwi łazienkowe z bulajem :) Wiecie styl marynarski i te sprawy :)

Zgłoś | Cytuj | Link

23 stycznia 2017, 18:47

Jak chcesz kupić drzwi z bulajem to wystarczy zobaczyć w Porcie czy Erkado. Porta ma typowego bulaja jak na statku z jednym okrągłym okienkiem. Erdkado ma za to kila mniejszych okrągłych szyb na całym skrzydle - też ciekawie wygląda.

Zgłoś | Cytuj | Link

29 stycznia 2017, 19:46

Z bulajem? Co to takiego? Jakiś slogan? Chodzi o okrągłe szyby w drzwiach?

Zgłoś | Cytuj | Link

30 stycznia 2017, 21:33

Drzwi z bulajem to takie poniżej. Mi nie podobają się. Preferuję inne przeszklenia.

Zgłoś | Cytuj | Link

31 stycznia 2017, 16:22

Użytkownik Gość: Tomek Mal napisał: Z bulajem? Co to takiego? Jakiś slogan? Chodzi o okrągłe
szyby w drzwiach?

Bulaj to szyba jak pokazał Kolega. Ja pisałem o czymś takim milszym dla oka:

Styl marynarski jest OK o ile ktoś konsekwentnie w to idzie. Same drzwi takie w mieszkaniu w zupełnie innym stylu wyglądają mizernie.

Zgłoś | Cytuj | Link

Stron: 23 ▾ Skocz do strony
◂◂  ◂  4 5 6 7 8  ▸  ▸▸

Komentarze

Dodaj komentarz

Zarejestruj się przez Facebook

Adres e-mail nie bedzie prezentowany w serwisie budnet.pl

Zaloguj się. Nie posiadasz jeszcze konta w serwisie budnet.pl? Załóż je już teraz w mniej niż minutę.

Kolor:  Rozmiar:

Obrazek nieczytelny? Wygeneruj nowy

Ostatnio na forum

• Gdzie kupić okna antywłamaniowe? Liczba postów: 10 Grupa: Montujemy o... Tego typu okna w niższej cenie oraz przy fachowym doradztwie,pomocy- znajdziesz na www.HurtOkien.pl gdzie serdecznie zapraszamy.
  • jakie okno do łazienki wybrać Liczba postów: 12 Grupa: Montujemy o... Ja myślę, że lepszym wyborem do łazienki są okna PCV Łódź bo jest to miejsce narażone na występowanie wilgoci, a okna z PCV są łatwiejsze w utrzymaniu czystości...
  • Drzwi zewnętrzne do mieszkania w bloku Liczba postów: 60 Grupa: Montujemy o... Pytanie raczej dotyczy tego jakie drzwi kupić, a nie w jakiej firmie. Mimo, że mam stronę internetową z końcówką ".pl" to nie znaczy, że obsługuję całą PL w pom...
  • Jakie okna wybrać? Liczba postów: 906 Grupa: Montujemy o... Podczas wykańczania domu ważne jest, by zadbać nie tylko o okna, ale też o detale elewacyjne, które mogą znacząco wpłynąć na wygląd i funkcjonalność budynku. Dr...
  • JAKIEJ FIRMY DRZWI ZEWNĘTRZNE? Liczba postów: 568 Grupa: Montujemy o... Raczej mało kogo stać na drzwi na wymiar. Zazwyczaj robi się wymiar otworu drzwiowego dopasowany pod docelowe drzwi. Czasem zostawia się trochę więcej miejsca.....

Czytaj też

Społeczność budnet.pl ma już 20763 użytkowników

Użytkownicy online (1)

gości: 307

Ostatnio dołączyli
Zobacz wszystkich >
Galerie
Zobacz wszystkie galerie >