Drzwi wewnętrzne

« Powrót do grupy: Montujemy okna i drzwi

Stron: 23 ▾ Skocz do strony
◂  1 2 3 4 5  ▸  ▸▸

8 lipca 2016, 11:35

Zgadzam sie: good 0 bad

Dokładnie tak,akurat ten temat dotyczy zakupu drzwi wewnętrznych,a nie okien więc tego się trzymajmy. co do dobrych,wytrzymałych drzwi- polecam sprawdzić na www.Zbydrew.pl wybór jest naprawdę szeroki.

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

8 lipca 2016, 15:27

jeżeli szukacie ładnych, porządnych drzwi wewnętrznych to polecam ofertę http://www.stoberg.pl/ ja tam kupiłem drzwi i okna do domu

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

12 lipca 2016, 16:54

Zostawiam link do oferty sklepu z mojego miasta, w którym już zaopatrywałem się w drzwi i nie narzekam. drzwi Szczecin Warto odwiedzić i zobaczyć co oferują.

Ten post był edytowany przez Fachowiec Lech dnia: 12 lipca 2016, 16:54
Zgłoś | Cytuj | Link

15 lipca 2016, 10:33

A co kładziecie na podłoge na taras? płytki czy deskę ? ja ostatnio u sąsiada widziałem piękne wykonanie z dski tarasowej. Zapytałem z jakiej firmy odpowiedzial że z eko-deska.pl i zajżałem na ich stronie i nawet całkiem niedrogo sobie życzą za takie coś. Chyba się zdecyduję.

Zgłoś | Cytuj | Link

18 lipca 2016, 07:51

ja systemy okienno drzwiowe zamawiałem u http://www.alumex.pl/ tam oferują fajne nowoczesne i estetyczne rozwiązania, warto ich sprawdzić

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

18 lipca 2016, 16:09

Jak dla mnie to oczywiście Gerda jest liderem rynku, mają po prostu bardzo dobre drzwi, począwszy od wyglądu a na materiałach wykończeniowych kończąc, ja właśnie kupowałem sobie w http://inerco.com.pl/oferta/salon-firmowy-drz wi-gerda/drzwi-do-mieszkan/ możeci zobaczyć, jak ładne drziw są.

Zgłoś | Cytuj | Link

25 lipca 2016, 10:18

Szklane drzwi mogą ładnie wyglądać ale czy tak faktycznie będą funkcjonalne to nie wiem. Moim zdaniem warto przeglądnąć kilka ofert któregoś z dystrybutorów, tak łatwiej będzie wybrać. Ja osobiście korzystałem z http://www.traktdrzwi.pl

Zgłoś | Cytuj | Link

27 lipca 2016, 14:46

Użytkownik Gość: MichelBlans napisał: Jak dla mnie to oczywiście Gerda jest liderem rynku, mają
po prostu bardzo dobre drzwi, począwszy od wyglądu a na
materiałach wykończeniowych kończąc, ja właśnie
kupowałem sobie (...)

Kiedyś Gerda miała dobre produkty i była liderem na rynku drzwi stalowych. Słynęła z ponadprzeciętnego poziomu zabezpieczeń. Jednak w obecnych czasach, niestety Gerda przestała inwestować w rozwój swoich produktów, co za tym idzie - są lepsze rozwiązania. Gerda obecnie ma drzwi panelowe, gdzie nawet w przypadku stosowania ościeżnicy "Aluterm", ich izolacyjność termiczna jest na poziomie Ud 1.4 -1.1. Do tego warto zaznaczyć, że obecnie robi się drzwi ramowe, czyli takie które posiadają "ramiak" drewniany, zwiększający stabilność i sztywność. W cenie drzwi Gerdy np. GSX (prawie 5 tys zł! ) o izolacyjności termicznej Ud 1.2 mamy najlepiej doposażone Termo Prestige Wikęd (z dodatkowymi bajerami jak elektrozaczep, samozamykacz, kontaktrony pod alarm) o izolacyjności Ud 0.85 i również porządnymi zabezpieczeniami antywłamaniowymi, jak wkładki Wilka C. Jeśli komuś zależy na drzwiach drewnianych, to może celować w podstawowe wzory i podstawowe wyposażenie w CAL kolekcji arktycznej, czy Porta Eco Passive. Są lepsze i rozsądniejsze rozwiązania, niż te polecone przez Ciebie...

Zgłoś | Cytuj | Link

4 sierpnia 2016, 09:21

dość fajną i ładnie prezentującą się ofertę ma http://eko-win.pl/ - mamy od nich drzwi wewnętrzne, trzymają się ładnie, zarówno klamki, zamki, jak i same skrzydło drzwiowe. Myślę,że duży wybór jaki maja usatysfakcjonuje każdego.

Zgłoś | Cytuj | Link

8 sierpnia 2016, 09:21

Na naszej stronie www.Vobri.com znajdziesz szeroki wybór drzwi oraz okien do swojego domu,a w razie pytań chętnie pomożemy. W jakim budżecie na och zakup chciałbyś się zmieścić?

Zgłoś | Cytuj | Link

Stron: 23 ▾ Skocz do strony
◂  1 2 3 4 5  ▸  ▸▸

Komentarze

Dodaj komentarz

Zarejestruj się przez Facebook

Adres e-mail nie bedzie prezentowany w serwisie budnet.pl

Zaloguj się. Nie posiadasz jeszcze konta w serwisie budnet.pl? Załóż je już teraz w mniej niż minutę.

Kolor:  Rozmiar:

Obrazek nieczytelny? Wygeneruj nowy

Ostatnio na forum

• Gdzie kupić okna antywłamaniowe? Liczba postów: 10 Grupa: Montujemy o... Tego typu okna w niższej cenie oraz przy fachowym doradztwie,pomocy- znajdziesz na www.HurtOkien.pl gdzie serdecznie zapraszamy.
  • jakie okno do łazienki wybrać Liczba postów: 12 Grupa: Montujemy o... Ja myślę, że lepszym wyborem do łazienki są okna PCV Łódź bo jest to miejsce narażone na występowanie wilgoci, a okna z PCV są łatwiejsze w utrzymaniu czystości...
  • Drzwi zewnętrzne do mieszkania w bloku Liczba postów: 60 Grupa: Montujemy o... Pytanie raczej dotyczy tego jakie drzwi kupić, a nie w jakiej firmie. Mimo, że mam stronę internetową z końcówką ".pl" to nie znaczy, że obsługuję całą PL w pom...
  • Jakie okna wybrać? Liczba postów: 906 Grupa: Montujemy o... Podczas wykańczania domu ważne jest, by zadbać nie tylko o okna, ale też o detale elewacyjne, które mogą znacząco wpłynąć na wygląd i funkcjonalność budynku. Dr...
  • JAKIEJ FIRMY DRZWI ZEWNĘTRZNE? Liczba postów: 568 Grupa: Montujemy o... Raczej mało kogo stać na drzwi na wymiar. Zazwyczaj robi się wymiar otworu drzwiowego dopasowany pod docelowe drzwi. Czasem zostawia się trochę więcej miejsca.....

Czytaj też

Społeczność budnet.pl ma już 20763 użytkowników

Użytkownicy online (1)

gości: 415

Ostatnio dołączyli
Zobacz wszystkich >
Galerie
Zobacz wszystkie galerie >