Mam stara szafę, ktorą chciałabym odświezyć bez kupowania nowej. pomyslałam ze Formatki lakierowane mogłyby nadać jej zupełnie nowy wygląd, jeśli wykorzystam je do odnowienia frontów. czy ktoś robił podobny “lifting” starych mebli?
Drzwiczki
Ostatnio na forum
- Sklepy z ubraniami Liczba postów: 355 Grupa: Pasje forum... Zainteresowanym tematem mogę polecić stronę https://www.bagatelle.sklep.pl , na której znajdziecie ofertę sklepu internetowego Bagatelle specjalizującego się w....
- QR Menu Liczba postów: 1 Grupa: Pasje forum... Transform Your Dining Experience with Oddmenu's QR Menu Elevate your restaurant's service with Oddmenu’s cutting-edge QR menu. A simple scan allows your guests...
- Samochód dla rodziny Liczba postów: 387 Grupa: Pasje forum... Szukając pomocy drogowej czy holowania w Warszawie, dobrze jest wiedzieć, gdzie można liczyć na wieloletnie doświadczenie i szybkie działanie. Ciekawe informacj...
- Własna firma? Liczba postów: 1598 Grupa: Pasje forum... Ciekawi mnie, jak wiele osób myśli o tym, co tak naprawdę jest kluczowe w prowadzeniu własnej firmy. Na przykład, w branży elektronicznej sporo zależy od jakośc...
- Zakłady sportowe online – gdzie najlepiej zacząć? Liczba postów: 10 Grupa: Pasje forum... Kiedyś byłam na treningu bokserskim, wpadłam w mały popłoch, bo kolega miał nieprzyjemną sytuację. Uderzył się w głowę i wszyscy zaczęli gadać o kaskach boksers...