EURO KONKURS nr3 - Zaaranżuj piłkarski pokój swojego dziecka!

« Powrót do grupy: Ciekawe pomysły

8 lipca 2016, 09:37

Zgadzam sie: good 0 bad

Nasza drużyna niestety pożegnała się już z udziałem w Mistrzostwach Europy, ale Wy nadal możecie wygrać!
Wystarczy, że stworzycie opis wymarzonego piłkarskiego pokoju dla swojego dziecka! Koniecznie należy użyć produktów ze sklepu DecoMania.pl Tutaj znajdziecie więcej informacji: http://www.decomania.pl/info/index/pageId/174/preview/1 .
Dużo nagród! ;)

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

Komentarze

Dodaj komentarz

Zarejestruj się przez Facebook

Adres e-mail nie bedzie prezentowany w serwisie budnet.pl

Zaloguj się. Nie posiadasz jeszcze konta w serwisie budnet.pl? Załóż je już teraz w mniej niż minutę.

Kolor:  Rozmiar:

Obrazek nieczytelny? Wygeneruj nowy

Ostatnio na forum

• prawnik płock Liczba postów: 22 Grupa: Ciekawe pom... Mi bardzo pomógł prawnik Chrzanów, którego w 100% polecam. To osoba z dużym doświadczeniem i wiedzą.
  • Pomysł na wakacje Liczba postów: 673 Grupa: Ciekawe pom... Zamiast standardowych kurortów w tym roku postawiłam na coś z duszą i tak trafiłam na egzotika http://egzotika.pl/ Mają egzotyczne wycieczki w małych grupach, k...
  • Dodatki do salonu Liczba postów: 35 Grupa: Ciekawe pom... Same here! I'm also working on a living room with Scandinavian vibes—clean lines, neutral tones, and cozy touches. It’s such a calming style, but picking the ri...
  • Lanca kominowa strazacka Liczba postów: 7 Grupa: Ciekawe pom... I remembered when I was looking for a trusted service at the beginning of my studies and came across a mention of 1ws, one of the pioneers in this field. I deci...
  • Lepszy wieszak czy stojak na rower? Liczba postów: 67 Grupa: Ciekawe pom... Jeżeli zastanawiacie się nad zakupem nowego roweru, to polecam Wam wszystkim sprawdzic ofertę sklepu rowerowego sklepu internetowego Colex, gdzie znajdziecie m....

Czytaj też

Społeczność budnet.pl ma już 19858 użytkowników

Użytkownicy online (1)

gości: 130

Ostatnio dołączyli
Zobacz wszystkich >
Galerie
Zobacz wszystkie galerie >