Ekspres do kawki

« Powrót do grupy: Sprzęt AGD i RTV

Stron: 8 ▾ Skocz do strony
◂  1 2 3 4 5  ▸  ▸▸

6 grudnia 2016, 14:11

Zgadzam sie: good 0 bad

również posiadam delonghi i jestem bardzo zadowolony. Niewygórowana cena, prosty w obsłudze i bardzo smaczna kawa :)

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

9 grudnia 2016, 10:32

Ekspres do kawy powinien być profesjonalny bo wbrew pozorom, od jego jakości zależy jakość parzonej kawy. Dlatego polecam produkty do kawy firmy chemex dostępną w ofercie internetowej, dzięki którym przygotujecie pyszną i aromatyczną kawę.

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

14 grudnia 2016, 14:10

Ja wolę kawę z klasycznej włoskiej kawiarki. Jest moim zdaniem dużo smaczniejsza

Zgłoś | Cytuj | Link

19 lutego 2017, 13:21

Jeżeli ktoś z Was będzie potrzebował ekspresu to polecam https://www.love4coffee.pl/ - stronę Love4Coffee - znajdziecie tam wszytko co jest związane z ekspresami i kawami :)

Ten post był edytowany przez Keemack dnia: 19 lutego 2017, 13:22
Zgłoś | Cytuj | Link

23 lutego 2017, 12:43

Do zastosowań domowych w zupełności wystarczy ekspres ciśnieniowy do kawy w kwocie do 300zł znajdziemy kilka modeli czy to Electroluxa czy Philipsa. Warto poszukać w sklepach internetowych.

www.1001narzedzi.pl

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

30 marca 2017, 11:29

A ja czytając artykuł o inteligentnych domach - http://www.domolubni.pl/nowoczesne-domy-inter net-rzeczy-ropo-zaprojektowac-urzadzic-dom-xxi-wieku/ - natknęłam się na rewelacyjny pomysł - ekspres do kawy i budzik w jednym, czyli nastawiamy ekspres na godzinę pobudki, a w efekcie rano budzi nas... ekspres parzący nam pachnącą kawę. Chcę to mieć w domu! ;)

Zgłoś | Cytuj | Link

12 kwietnia 2017, 08:42

Ja mam chyba najprostszy z możliwych modeli boscha i jestem zadowolony. Kosztował niewiele ponad 1000 zł.

Zgłoś | Cytuj | Link

4 maja 2017, 06:32

Ja też mam jakiś tani z przeceny i działa jak ma działać, jak masz więcej kasy to oczywiscie mozesz sobie kupić jakiś lepszy sprzęt

Zgłoś | Cytuj | Link

8 maja 2017, 12:31

przy ekspresie do kawy to najlepiej byłoby postawić na taki lepszy sprzęt, bo inaczej kawa będzie zwykłą lurą.

Zgłoś | Cytuj | Link

19 czerwca 2017, 15:35

Polecam Ekspres BARISTA :) max 400zł, łatwa i intuicyjna obsługa :)

Zgłoś | Cytuj | Link

Stron: 8 ▾ Skocz do strony
◂  1 2 3 4 5  ▸  ▸▸

Komentarze

Dodaj komentarz

Zarejestruj się przez Facebook

Adres e-mail nie bedzie prezentowany w serwisie budnet.pl

Zaloguj się. Nie posiadasz jeszcze konta w serwisie budnet.pl? Załóż je już teraz w mniej niż minutę.

Kolor:  Rozmiar:

Obrazek nieczytelny? Wygeneruj nowy

Ostatnio na forum

• Tłumaczenie instrukcji obsługi Liczba postów: 187 Grupa: Sprzęt AGD... Ogólnie same tłumaczenia są bardzo ważne i myślę, że także całkiem istotne jest to z jakiego języka obcego chcemy je zlecić. W każdym razie ja polecam od razu k...
  • Klimatyzacja Liczba postów: 15 Grupa: Sprzęt AGD... Coraz więcej osób decyduje się na klimatyzację nie tylko latem, ale również do dogrzewania pomieszczeń w chłodniejsze dni. Nowoczesna klimatyzacja ma wiele funk...
  • Prototyp obudowy elektronicznej Liczba postów: 2 Grupa: Sprzęt AGD... Proces jest prostszy niż się wydaje. Wrzucasz plik, dostajesz wycenę zazwyczaj tego samego albo następnego dnia, akceptujesz i po kilku dniach masz gotową część...
  • Sprzęt AGD Liczba postów: 186 Grupa: Sprzęt AGD... Ze swojej strony mogę Wam polecić usługi, z których sam skorzystałem i jestem bardzo zadowolony. Jeżeli szukacie firmy z Krakowa lub okolic, która oferuje kompl...
  • Jakie głośniki Liczba postów: 29 Grupa: Sprzęt AGD... Jeśli ktoś pyta jakie głośniki wybrać, to zawsze odpowiadam, że wszystko zależy od potrzeb, bo inne będą do mieszkania, inne na działkę czy imprezy. Wśród tańsz...

Czytaj też

Społeczność budnet.pl ma już 20985 użytkowników

Użytkownicy online (1)

gości: 153

Ostatnio dołączyli
Zobacz wszystkich >
Galerie
Zobacz wszystkie galerie >
/* */