Elegancka biel nigdy nie wychodzi z mody.

« Powrót do artykułu: Elegancka biel nigdy nie wychodzi... | « Powrót do grupy: Wnętrza

13 lipca 2017, 17:22

Zgadzam sie: good 0 bad

Biała sterylna przestrzeń nie jest w moim guście.Wolę dom ciepły z podłogami drewnianymi.Moja łazienka jest praktyczna w stylu włoskim wyłożona w dekory i płytki w tym samym stylu.Kupiłam wyposażenie łazienki przez internet w sklepie www.alekafelki.pl z dużym rabatem.

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

19 marca 2018, 10:41

Zgadzam sie: good 0 bad

Ja mam u siebie taka własnie sterylną - biała łazienkę i bardzo efektownie to wygląda pod warunkiem jak dbamy regularnie o czystość. Bardzo długo szukałem paradoksalnie takiej glazury i dodatków ( biała łazienka nie jest taka łatwa w aranżacji ) kupiłem w tym sklepie http://pieknolazienek.pl/.

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

Komentarze

Dodaj komentarz

Zarejestruj się przez Facebook

Adres e-mail nie bedzie prezentowany w serwisie budnet.pl

Zaloguj się. Nie posiadasz jeszcze konta w serwisie budnet.pl? Załóż je już teraz w mniej niż minutę.

Kolor:  Rozmiar:

Obrazek nieczytelny? Wygeneruj nowy

Ostatnio na forum

• Wyposażenie biura. Produkcja mebli Liczba postów: 55 Grupa: Wnętrza W pracy ostatnio mieliśmy sporo zamówień na hale przemysłowe, więc zaczęliśmy rozważać różne opcje wyposażenia. Posadzki są mega ważne, bo od ich jakości zależy...
  • Higiena w parze ze zdrowiem Liczba postów: 20 Grupa: Wnętrza Ciekawe, jak wiele osób nie zwraca uwagi na to, w jakich opakowaniach przechowują leki. Niedawno byłam świadkiem rozmowy w aptece, gdzie ktoś wspomniał o tym, j...
  • Zawsze świeże jedzenie dzięki nowoczesnej lodówce Liczba postów: 71 Grupa: Wnętrza Czy ktoś regularnie piecze z mąki orkiszowej? Chcę trochę ograniczyć zwykłą mąkę pszenną w domowych wypiekach i zastanawiam się, od czego najlepiej zacząć. Znal...
  • Tapeta czy plakat, co najlepiej ozdobi Twoją ścian... Liczba postów: 70 Grupa: Wnętrza Ja jestem dużym fanem ciekawych motywów na plakatach i w mojej opinii jeżeli będziecie szukali takich propozycji do swojego wnętrza to warto odwiedzić On my Wal...
  • Jak pielęgnować podłogę z marmuru? Liczba postów: 60 Grupa: Wnętrza W przypadku podłogi z kamienia naturalnego, czyli marmuru lub granitu, polecam regularnie ja myć, odkurzać czy zamiatać bo brud oraz kurz gromadzi się tutaj tak...

Czytaj też

Społeczność budnet.pl ma już 21110 użytkowników

Użytkownicy online (1)

gości: 264

Ostatnio dołączyli
Zobacz wszystkich >
Galerie
Zobacz wszystkie galerie >
/* */