Elektronarzędzia. Gdzie kupić i jakie. Proszę o pomoc.

« Powrót do grupy: narzedzia budowlane Opinie .

Stron: 4 ▾ Skocz do strony
◂  1 2 3 4  ▸

30 grudnia 2014, 17:56

Zgadzam sie: good 0 bad

Narzedzianonstop.pl, bardzo dobry sklep z narzędziami, ceny moim zdaniem też korzystne. Ja kupuję tam i wiem, że paczka dojdzie na czas. Pozdrawiam.

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

10 maja 2016, 11:27

Wszystkie narzędzia jakie mam kupiłem przez centrum wyposażenia wnętrz w Warszawie na Bartyckiej polecam sprawdzić stronkę i poszukać ponieważ często ceny są korzystne.

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

9 czerwca 2016, 22:06

Wysoki stosunek jakosć/ cena ma firma Cormak i ich narzędzia, za takie pieniądze to moim zdaniem bardzo fajna opcja. Sam używam i jestem zadowolony

Zgłoś | Cytuj | Link

12 listopada 2016, 15:26

W kategorii jakość/cena dla elektronarzędzi zdecydowanie Bosch. Każdy może znaleźć coś dla siebie - od niedzielnych majsterkowiczów po profesjonalistów. Ja teraz kupiłem to ich najnowsze narzędzie wielofunkcyjne PMF 350 CES. Wymiana końcówek b. wygodna - przycinałem już fugi i wykładzinę i b. dobrze sprawdza się też rękojeść antywibracyjna.

Zgłoś | Cytuj | Link

20 listopada 2016, 12:21

Ja też gdy tylko mogę to staram się wybierać solidne, długowieczne narzędzia, PMF 350 boscha sprawuje się świetnie i w ogóle nie okazuje zmęczenia. Kupując narzędzia nie warto oszczędzać i kupować jakieś lipne firmy kosztem jakości.

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

21 listopada 2016, 22:48

My dostaliśmy ten sprzęt od boscha, testujemy od 2 miesiecy. Muszę przyznać, że daje radę. Podchodziłam sceptycznie, bo wiadomo jak to jest, jak coś jest do wszystkiego, to najczęściej jest do niczego, ale jednak teraz się cieszę. Jeden sprzęt w garażu, zamiast kilku :)

Zgłoś | Cytuj | Link

28 czerwca 2017, 07:53

Bosch ma akurat bardzo dobry sprzęt, choć znajomy mówił mi o narzędziach Modeco Expert - są świetne jakościowo i w rozsądnej cenie. A jeśli nie wiecie jakie elektronarzędzia kupić, zerknijcie do tego artykułu: http://123budujemy.pl/elektronarzedzia-warto- miec-domu-wiertarka-wkretarka-jeszcze/. Z niego się wszystkiego dowiecie. Dajcie też znać, na co się zdecydowaliście.

Zgłoś | Cytuj | Link

13 października 2017, 19:33

Ja polecam sprzęt makity.

Zgłoś | Cytuj | Link

16 października 2017, 21:33

Przede wszytskim - warto stawiać na dobre marki, takie jak np. wspominana wcześniej makita. Jeżeli chodzi o to, gdzie - najlepiej szukać w sieci. jest po prostu taniej. Do tego można trafiać na dobre promocje - wiele jest np. w rg narzedzia

Zgłoś | Cytuj | Link

17 kwietnia 2018, 10:17

A byliście na https://ctn24.pl/ ? Tam maja naprawdę dużą ofertę narzędziową w przystępnych cenach. My obkupiliśmy się u nich kompleksowo, w dodatku nawet zaoszczędziliśmy całkiem sporo, a sprzęt dobrej jakości.

Zgłoś | Cytuj | Link

Stron: 4 ▾ Skocz do strony
◂  1 2 3 4  ▸

Komentarze

Aby dodać post, należy się zalogować.

Ostatnio na forum

• Dodatkowa praca Liczba postów: 1 Grupa: narzedzia b... Zachęcam do wejścia na panel opinii https://panel.badanie-opinii.pl/, gdzie w łatwy sposób można wymieniać punkty na gotówkę.
  • Jaka wiertarko wkrętarka Liczba postów: 14 Grupa: narzedzia b... Pomyśl nad firmą Vander — mają duży asortyment narzędzi na jednej baterii, a w razie problemów serwis działa szybko. Sam mam kilka sprzętów tej marki i do użytk...
  • Narzędzia do remontu Liczba postów: 2 Grupa: narzedzia b... Ja bym jeszcze dodał aby zainwestować w odkurzacz budowlany, porządne oświetlenie przenośne i przedłużacze. Odkurzacz można później podpinać do urządzeń wyposaż...
  • Wiertarka udarowa Liczba postów: 3 Grupa: narzedzia b... Kupowałem praktycznie od zera wszystkie narzędzia na budowę naszego domu. Wkrętarka z udarem fatmax, wyrzynarka, piła (bączek) tez, szlifierka kątowa Bosch, poz...
  • jaka szlifierka Liczba postów: 32 Grupa: narzedzia b... Zakup szlifierki kątowej to nie taka łatwa sprawa jakby się mogło wydawać. Na rynku mamy wielu producentów oferujących swoje produkty. Pytanie jakie trzeba sobi...

Czytaj też

Społeczność budnet.pl ma już 21004 użytkowników

Użytkownicy online (1)

gości: 185

Ostatnio dołączyli
Zobacz wszystkich >
Galerie
Zobacz wszystkie galerie >
/* */