Elektryk Kraków 24/7

« Powrót do grupy: Robimy instalację elektryczną

20 kwietnia 2016, 21:32

Zgadzam sie: good 0 bad

Elektryk z 28 - letnim doświadczeniem, właściciel serwisu i pogotowia elektrycznego, oferuje Państwu swoje usługi w zakresie:

- Pomiarów elektrycznych i pomiarów ochronnych,
- Przeprowadzam 5-letnie przeglądy elektryczne zgodnie z prawem budowlanym art.;62 ,
- Pomiary instalacji oraz transformatory, podstacje, rozdzielnie, linie kablowe
- Pomiary oświetlenia ogólnego, stanowiska pracy ,awaryjnego i ewakuacyjnego
- pomiary elektronarzędzi i sprzętu
- Serwisu i Pogotowia Elektrycznego 24/7,
- usług elektrycznych ( w tym: elektronika, automatyka, elektromechanika, instalacje teletechniczne,domofonowe, monitoring, sap, systemy kontroli, pomiary natężenia światła itp.)
- wykonania schematów i projektów elektrycznych,
- Wszystkie Protokoły są sporządzane w programie Sonel pe5 i Foton12464

Usługi serwisowe oraz elektryczne prowadzone są na terenie Krakowa oraz okolic i skierowane są do klientów zarówno indywidualnych jak i biznesowych.

Dzwoniąc do nas zyskujesz:

- dyspozycyjność 24 godziny/7 dni tygodnia,
- dojazd do miejsca awarii w ciągu godziny od zgłoszenia,
- gwarancja usunięcia awarii wraz z gwarancją na wykonaną usługę,
- wszystkie wykorzystywane przez nas urządzenia,osprzęt i przyrządy posiadają atest i kalibracje.

Dodatkowe usługi:

- montaż urządzeń gospodarstwa domowego: instalacja i podpięcie płyt indukcyjnych i ceramicznych wraz z gwarancją producenta.

Zaufaj odpowiedniemu elektrykowi w Krakowie, gwarantując bezpieczeństwo sobie i swojej rodzinie, dodatkowo otrzymując najwyższą jakość usług dostępnych na lokalnym rynku.

Jeśli potrzebujesz specjalisty w dziedzinie elektryki, nie wahaj się, tylko zadzwoń, a wciągu godziny otrzymasz fachową pomoc.

http://krakow-elektryk24.pl/

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

28 czerwca 2016, 18:48

Jezeli chodzi o prwadziwego speca z uprawnieniami, oczywiscie z Krakowa, to moge polecic Pana Andrzeja - wiecej info znajdziecie na stronie http://www.elektrykandrzej.pl/. Naprawde fachowiec!

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

12 października 2016, 14:47

Świetny fachowiec, na pewno wam pomoże, kwestia taka jak z terminami - http://www.elektrykawarie-krakow.pl Cała nasza rodzina jak na razie korzysta z jego usług i naprawdę nikt nie narzeka, tym bardziej, że koleś ma normalne stawki.

Zgłoś | Cytuj | Link

17 października 2016, 09:21

Tutaj liczy się nie tylko sama cena, ale również i jakość wykonywanych usług więc jeżeli ktoś ma doświadczenie w tej kwestii i moze napisać swoją opinię, to naprawdę warto bo w praktyce przyda się to każdemu Użytkownikowi na forum.

Pozdrawiam AlluxLed

Zgłoś | Cytuj | Link

23 grudnia 2016, 17:35

Inteligentne instalacje zyskują coraz większą popularność. Dodatkowo stają się bardziej przystępne dla kieszeni przysłowiowego Kowalskiego. Sama zastanawiam się nad założeniem takiej instalacji http://anluks.pl/. Ułatwiają one funkcjonowanie powodując spore oszczędności dla naszego domowego budżetu. O iluż rzeczach można zapomnieć, nie zaprzątać sobie głowy takimi czynnościami jak sprawdzenie czy syn wyłączył światło wychodząc z kuchni. Dodatkowo zyskujemy bezpieczeństwo ponieważ wyjeżdżając mogę sterować światłem czy otwierać i zamykać rolety zewnętrzne.

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

17 stycznia 2017, 08:54

Myślę, że akurat jeżeli chodzi o Kraków czy usługi elektryczne to nie powinno być z tym żadnego problemu, oczywiście jakość oferowanych usług także musi być odpowiednia pod względem jakości. Jeżeli macie jeszcze inne sprawdzone adresy np z Warszawy, to śmiało wstawcie je na forum.

Rommark.pl

Zgłoś | Cytuj | Link

21 sierpnia 2017, 20:24

Oczywistym jest to, że każdy interesuje się czymś innym. Wyposażenie elektroniczne warsztatu też jest niezbędne. Ja lubi kupić wszystko w jednym miejscu dlatego zakupy najlepiej robić w sklepach takich jak ten https://mselektronik.pl/ . Dzięki temu łatwiej jest uzupełnić potrzebne narzędzia.

Zgłoś | Cytuj | Link

12 września 2017, 08:43

Myślę, że generalnie oprócz wyposażenia elektronicznego, warto zadbać o to aby mieć w swoim warsztacie dobrej klasy, profesjonalne narzędzia, to jeden z tych elementów na których nie powinniśmy oszczędzać.

www.Tools4Pro.pl

Zgłoś | Cytuj | Link

27 października 2017, 10:50

Skoro już mowa o usługach elektrycznych, to w Trójmieście nie sposób pominąć tego adresu www.Enegen.pl gdzie jesteśmy do Waszej dyspozycji :)

Zgłoś | Cytuj | Link

Komentarze

Dodaj komentarz

Zarejestruj się przez Facebook

Adres e-mail nie bedzie prezentowany w serwisie budnet.pl

Zaloguj się. Nie posiadasz jeszcze konta w serwisie budnet.pl? Załóż je już teraz w mniej niż minutę.

Kolor:  Rozmiar:

Obrazek nieczytelny? Wygeneruj nowy

Ostatnio na forum

• ogrzewanie elektryczne Liczba postów: 12 Grupa: Robimy inst... Czy grzejnik łazienkowy na podczerwień może być jedynym źródłem ciepła w łazience? Mam pomieszczenie około 6 m² i zastanawiam się, czy takie rozwiązanie wystarc...
  • Kawały o elektrykach Liczba postów: 8 Grupa: Robimy inst... Kapral wchodzi wieczorem do sypialni rekrutów i pyta: - Który z was był w cywilu elektrykiem? - Ja! - zgłasza się jeden z żołnierzy. - W porządku. Jesteś odpowi...
  • jaki przewód do internetu, tv i telefonu? Liczba postów: 47 Grupa: Robimy inst... Dla tych, którzy planują zakup laptopa do 4000 zł w 2025 roku – polecam zajrzeć na https://www.wybieramlaptopa.pl/porady/18 80-jaki-laptop-do-4000-zl. To konkret...
  • Usługi elektryczne Liczba postów: 78 Grupa: Robimy inst... Prace elektryczne wymagają nie tylko odpowiednich kwalifikacji, lecz także doświadczenia oraz znajomości aktualnych przepisów. Niewłaściwie wykonana instalacja....
  • Obejmy do rur Liczba postów: 9 Grupa: Robimy inst... Świetną firmą która oferuje wysokiej jakości produkty jak m.in. metalowe opaski, obejmy montażowe SVS, obejmy zabezpieczające złącza STORZ, obejmy mostkowe typ....

Czytaj też

Społeczność budnet.pl ma już 20777 użytkowników

Użytkownicy online (1)

gości: 221

Ostatnio dołączyli
Zobacz wszystkich >
Galerie
Zobacz wszystkie galerie >