Fototapeta w kuchni

« Powrót do grupy: Ciekawe pomysły

Stron: 8 ▾ Skocz do strony
◂  1 2 3 4  ▸  ▸▸

21 grudnia 2015, 20:47

Zgadzam sie: good 0 bad

Witam serdecznie. Osobiście jestem na tak jeśli chodzi o fototapety w kuchni jest to super rozwiązanie jak ktoś ma dość tradycyjnych płytek itp. Na rynku jest tyle fajnych wzorów i kolorów że na pewno każdy znajdzie coś dla siebie. Na podanej przez Ciebie stronie jest również duży wybór. Dopasuj sobie fototapetę do koloru frontów z kuchni. Ja mam białe meble z ciemnym blatem i mam coś podobnego do tapety "43 miłość do kawy" :) Wygląda to naprawę niesamowicie. Zdecydowanie polecam. Trzeba tylko znaleźć dobrego fachowce który miałby to położyć.

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

22 grudnia 2015, 10:45

Rozwiązanie nie należy do najbardziej praktycznych i najbardziej żywotnych, co wcale nie musi być minusem.
Jeśli co 2-3 lata robisz malowanie kuchni to równie dobrze możesz wymienić wzór tapety, kolorystykę pomieszczenia, dodatki i nie musisz tkwić przez 10 czy 20 lat w tych samych płytkach.

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

26 grudnia 2015, 19:44

Jeśli jednak fototapeta, to i tak pozostaje istotne pytanie –co z resztą pomieszczenia? Tapetę należy dobrać tak, by pasowała kolorem, stylem lub charakterem do całego wnętrza, a kolorystyka ścian korespondowała z tapetą. Najlepiej gdyby kolor pozostałych ścian zgadzał się z kolorem tła na tapecie lub inną występującą w niej, istotną barwą. Tak zaplanowana aranżacja będzie spójna, a tapeta „wtopi się” w wygląd kuchni pozostając jej integralną częścią.
Pozdrawiam serdecznie,
E-rzecznik FFiL Śnieżka

Zgłoś | Cytuj | Link

22 stycznia 2016, 18:27

Osobiście nie jestem za fototapetami zwłaszcza w kuchni, bo jak zauważył poprzednik co z resztą, może lepszym rozwiązaniem będzie położenie płytek, które stworzą niepowtarzalny efekt, oglądałam takie w Kolorach Maroka mają naprawdę szeroki wybór nawet patchwork.

Zgłoś | Cytuj | Link

24 stycznia 2016, 20:09

Nie wolisz czegoś nowszego? A jak ją zachlapiesz?

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

26 stycznia 2016, 18:23

Podobają mi się nawet. Chociaż u siebie nie chciałbym mieć

Zgłoś | Cytuj | Link

27 stycznia 2016, 11:29

Pomiędzy szafkami, a blatem będzie wyglądała bardzo dobrze zastapując płytki, ale czy na całej ścianie ?? Zależy jaki motyw chcesz :)

Zgłoś | Cytuj | Link

28 stycznia 2016, 17:43

W fototapecie na ścianie w kuchni nie ma nic złego,pod warunkiem,że faktycznie będzie ona dobrze,odpowiednio położona,a dla pewności warto także pokusić się o taflę szklaną na wypadek wilgoci czy brudu w kuchni. Tym sposobem tapeta wytrzyma znacznie dłużej.

www.ArtDeVivre.pl

Zgłoś | Cytuj | Link

20 marca 2017, 12:11

Ja kupiłam bardzo dobra farbę z tej hurtowni budowlanej www.hiperglazur.pl. Bardzo dobrze zaopatrzona hurtownia.

Zgłoś | Cytuj | Link

20 marca 2017, 13:22

@up

Ale to temat o fototapecie, a nie o farbie. Popraw mnie jeśli się mylę...

Zgłoś | Cytuj | Link

Stron: 8 ▾ Skocz do strony
◂  1 2 3 4  ▸  ▸▸

Komentarze

Dodaj komentarz

Zarejestruj się przez Facebook

Adres e-mail nie bedzie prezentowany w serwisie budnet.pl

Zaloguj się. Nie posiadasz jeszcze konta w serwisie budnet.pl? Załóż je już teraz w mniej niż minutę.

Kolor:  Rozmiar:

Obrazek nieczytelny? Wygeneruj nowy

Ostatnio na forum

• Montaż monitoringu Myślenice Liczba postów: 6 Grupa: Ciekawe pom... Останнім часом я все частіше звертаю увагу на різні майданчики для онлайн-розваг, і можу поділитися власним досвідом щодо El Toro. Спершу не був упевнений, чи в...
  • Lanca kominowa strazacka Liczba postów: 8 Grupa: Ciekawe pom... I’ve recently been exploring different platforms for online play, and one thing that really stood out to me this year is how popular PayID has become. A lot of....
  • wyposażenie biura Liczba postów: 406 Grupa: Ciekawe pom... Świetną firmą zajmującą się sprzedażą i serwisem kserokopiarek cyfrowych i sprzętów multimedialnych jest https://renomax.pl/ W tej branży posiadają ogromne doś...
  • Jak stworzyć własne darmowe dzwonki na telefon kom... Liczba postów: 27 Grupa: Ciekawe pom... Muzykę możesz pobrać na stronie internetowej: https://jpringtones.com/
  • JAKI SKLEP INTERNETOWY? Liczba postów: 418 Grupa: Ciekawe pom... Hejka, właśnie natknęłam się na coś, co może was zainteresować. Znalazłam stronę Aldi, gdzie możemy sprawdzić ich sklepy. Dla przykładu, tu jest link do sklepu....

Czytaj też

Społeczność budnet.pl ma już 20266 użytkowników

Użytkownicy online (1)

gości: 376

Ostatnio dołączyli
Zobacz wszystkich >
Galerie
Zobacz wszystkie galerie >