Gdzie kupić segment w Warszawie?

« Powrót do grupy: Domy szeregowe

Stron: 13 ▾ Skocz do strony
◂◂  ◂  4 5 6 7 8  ▸  ▸▸

2 lipca 2016, 13:05

Zgadzam sie: good 0 bad

Wejdź sobie na stronę biura nieruchomości Citihome: http://www.citihome.eu/ i przejrzyj oferty, zobaczysz, jak fajne lokale mają. Warto się zastanowić moim zdaniem nad taką opcją.

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

4 lipca 2016, 15:57

Segmenty są drogie, przeważnie z gruntem trzeba i koło miliona złotych zapłacić. Zdecydowanie lepiej zakupić nowe mieszkanie, pod miastem, np. na Osiedlu Legionowa w Markach. Od 75 metrów mieszkania są do takich nawet powyżej 100. No i spooooro można zaoszczędzić  Tu macie namiar: http://apdeveloper.com.pl/

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

8 lipca 2016, 12:39

a jakie dzielnice najbardziej polecacie do mieszkania w Warszawie? bo pewnie niedlugo sie tam przeprowadze, a na razie za bardzo nie mam pomyslu. Slyszalem, ze Brodno to kiepski pomysl? I Prafga Polnoc. A reszta? Nie za bardzo orientuje sie w tym temacie i pomyslalem, ze moze Wy bedziecie mi w stanie pomoc

Zgłoś | Cytuj | Link

22 lipca 2016, 09:40

Jest wiele pięknych miejsc do życia w stolicy, ponieważ Warszawa to wyjątkowe miasto. Jednym z nich jest Ursynów. Jakie są najważniejsze zalety dzielnicy, która stanowi fantastycznie miejsce do życia? Jest to naprawdę dobra lokalizacja w Warszawie, która cały czas rozwija się. Dzięki temu, mieszkańcy mogą mieszkać w eleganckich mieszkaniach otoczonych pięknem przyrody i licznymi sklepami czy szkołami. Więcej o tej dzielnicy można przeczytać na stronie: http://www.dopoznania.pl/warszawa/pl/ursynow_ dobre_miejsce_do.html.

Zgłoś | Cytuj | Link

27 lipca 2016, 14:01

Ja mam jedno mieszkanie w stolicy (Mokotów) i teraz jedno kupiłem w Markach właśnie na Osiedlu Pałącowa. To wam powiem, że to mieszkanie w Markach jest o niebo lepsze, biorąc pod uwagę jakość wykonania, rozkład, otoczenie.

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

22 sierpnia 2016, 09:08

Hejo! Mam pytanie: czy warto kupowac noeruchomosc w okolicach Bulwarow w Wawie?

Zgłoś | Cytuj | Link

24 sierpnia 2016, 13:10

Biorąc pod uwagę ceny i wysokość kredytu, który trzeba zaciągnąć to zdecydowanie lepiej kupić coś pod miastem, ewenutalnie zainwestować w mieszkania żyrardów sprzedaż

Zgłoś | Cytuj | Link

26 sierpnia 2016, 10:54

Też się rozglądam. Dzięki za wskazówki :)

Zgłoś | Cytuj | Link

1 września 2016, 08:43

No na pewno w agencjach nieruchomości wiecej znajdziesz na temat gdzie są jakieś segmenty itp ja bym przejrzał.

Zgłoś | Cytuj | Link

8 września 2016, 16:39

trzeba poszukac po jakichs dobrych agencjach. W necie nie brakuje. Potem musisz juz tylko zadzwonic i sie wszystkiego dowiesz co i jak. W Warszawie pewnie bedzie kilka ofert tylko nie wiadomo jak z cenami. Znajac zycie w stolicy zawsze wszystko bylo najdrizsze to w tym przypadku pewnie inaczej nie bedzie

Zgłoś | Cytuj | Link

Stron: 13 ▾ Skocz do strony
◂◂  ◂  4 5 6 7 8  ▸  ▸▸

Komentarze

Dodaj komentarz

Zarejestruj się przez Facebook

Adres e-mail nie bedzie prezentowany w serwisie budnet.pl

Zaloguj się. Nie posiadasz jeszcze konta w serwisie budnet.pl? Załóż je już teraz w mniej niż minutę.

Kolor:  Rozmiar:

Obrazek nieczytelny? Wygeneruj nowy

Ostatnio na forum

• dozowniki do mydła? Liczba postów: 38 Grupa: Domy szereg... W dziedzinie utrzymania czystości w placówkach edukacyjnych, takich jak szkoły czy przedszkola, ważne jest, aby stosować środki bezpieczne dla dzieci. Sklep htt...
  • Budowa domu Liczba postów: 175 Grupa: Domy szereg... Tak mnie coś tknęło i zaczęłam grzebać w tym temacie… bo ceny za wywóz potrafią się bardzo różnić. Jakby co, źródło mam stąd: https://dziennikpolski.pl/wywoz-od...
  • Pompy ciepła Liczba postów: 1 Grupa: Domy szereg... Zastanawiam się nad zakupem pompy ciepła, ale boję się wysokich kosztów instalacji. Ktoś orientuje się, jakie są realne koszty i opłacalność? Z którą firmą najl...
  • Szukam specjalistów od kompensacji mocy biernej Liczba postów: 2 Grupa: Domy szereg... Szukam specjalistów od kompensacji mocy biernej – ktoś może polecić firmę, która pomogła Wam w doborze odpowiednich rozwiązań?
  • Przeprowadzka Liczba postów: 122 Grupa: Domy szereg... Zmiana miejsca zamieszkania to zawsze duże wyzwanie, zwłaszcza jeśli przeprowadzka obejmuje transport między miastami. ADS Przeprowadzki realizuje przeprowadzki...

Czytaj też

Społeczność budnet.pl ma już 19826 użytkowników

Użytkownicy online (1)

gości: 106

Ostatnio dołączyli
Zobacz wszystkich >
Galerie
Zobacz wszystkie galerie >