offline ![]() janmi praktykant
![]() |
|
| |
Reklamy Google | |
![]() Gość: ek333 praktykant |
Dobra książka to najlepszy sposób na jesienne wieczory. Choć ostatnio to raczej mam do czynienia z podręcznikami mojego syna :D |
| |
Reklamy Google | |
offline ![]() zbuntowany_anioł fachowiec
![]() |
|
| |
offline ![]() Izziy7 doświadczony
![]() |
|
| |
offline ![]() michaloo praktykant
![]() |
|
| |
Reklamy Google | |
offline ![]() Wiarus doświadczony
![]() |
|
| |
offline ![]() biznesmen1 praktykant
![]() |
|
| |
offline ![]() kamil.z doświadczony
![]() |
|
| |
offline ![]() kossaczek praktykant
![]() |
|
| |
offline ![]() boultypatrik inżynier
![]() |
Teraz to mamy aż za dużo czasu na czytanie :) nie przypuszczałam że będzie kwarantanna ale dzięki temu mogę dokończyć czytanie https://www.taniaksiazka.pl/tajemnica-morderc y-rachel-caine-p-1352893.html co trochę mi nawet na rękę, bo mam bardzo dużo tytułów do przeczytania :) |
Ten post był edytowany przez boultypatrik dnia: 14 marca 2020, 18:13 | |
|
Hobby - książki
«
Powrót do grupy: Pasje forumowiczów
Ostatnio na forum
- Wszechstronne działanie w codziennej profilaktyce Liczba postów: 3 Grupa: Pasje forum... Po intensywnym treningu, kiedy we włóknach mięśniowych powstają mikrouszkodzenia, to właśnie białko wkracza do akcji, by je naprawić i z solidną nawiązką nadbud...
- Wakacje 2020 Liczba postów: 36 Grupa: Pasje forum... Ostatnio szukałem noclegu w Poznaniu i zależało mi na czymś więcej niż zwykły hotel, chciałem mieć trochę swobody, kuchnię, dobrą lokalizację i przede wszystkim...
- Sklepy z ubraniami Liczba postów: 321 Grupa: Pasje forum... Dla mężczyzn, którzy pragną wyglądać modnie, ale nie chcą rezygnować z praktyczności w swoim ubiorze, ciepły bezrękawnik męski będzie idealnym wyborem. Ten niez...
- Moda i zdrowie dla każdej kobiety – odwiedź blog Liczba postów: 7 Grupa: Pasje forum... Przygotowanie do usunięcia zaćmy to dla wielu osób stresujący etap, dlatego dobrze, że na https://rudaslaska.com.pl/is,usuwanie-za cmy---jak-przygotowac-sie-do-t...
- Wasze pasje Liczba postów: 93 Grupa: Pasje forum... A hobbim nagy része a játékokhoz kapcsolódik. A szabadtéri játékok közül nálam a kosárlabda és a lézerharc a kedvencem. Ami a társasjátékokat illeti, azok kicsi...