Ile was kosztowała kuchnia?

« Powrót do grupy: Sprzęt AGD i RTV

Stron: 3 ▾ Skocz do strony
◂  1 2 3

27 marca 2022, 14:52

Zgadzam sie: good 0 bad

Tak, ta opcja w sprzętach electroluxa jest świetna, nie trzeba pamiętać aby włączyć okap, zapachy nie roznoszą się po całym domu, a jak ma się aneks kuchenny z salonem to jest to istotne.

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

17 kwietnia 2022, 14:14

Kuchnia to spory wydatek ale nie warto na jej remoncie oszczędzać bo robisz ją na lata. Fajnie zrobić ja przemyślanie z meblami na wymiar i sprzętem agd w zabudowie. Mebel wykonywał mi lokalny stolarz, a sprzęt agd kupiłam w Solgaz. Postawiłam na sprzęty nowoczesne z innowacyjnymi rozwiązaniami, które maja fajną funkcjonalność i wyglądają przepięknie.

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

17 kwietnia 2022, 14:15

content https://herrwett.de/

Zgłoś | Cytuj | Link

20 kwietnia 2022, 12:52

Mnie kuchnia dużo nie kosztowała bo meble tylko wymieniałem w niej, tutaj https://www.gama-sklep.com.pl/a/365-meble-kuc henne-narozne-z-wyspa zamawiałem z wyspą takie narożne. Ale jakość fajna, jestem zadowolony z wyboru i sklep wam też polecam.

Zgłoś | Cytuj | Link

20 maja 2022, 15:24

Dokładnie kuchnie robimy na lata, dlatego też warto wybrać porządne i niezawodne sprzęty. W mojej kuchni AGD z electroluxa, ale najbardziej i tak lubię parowy piekarnik od nich.

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

24 lipca 2022, 11:35

W zeszłym roku z meble i sprzęt AGD (bez zmywarki) kosztowały mnie około 7 tysięcy.

Zgłoś | Cytuj | Link

14 lipca 2023, 17:14

Interesuje mnie frytownica indukcyjna i pakowarka próżniowa. Który sklep online posiada taki asortyment? Ostatnio znalazłam w Internecie hurtownie Invest Horeca. Czy znacie tę hurtownię? Czekam na opinie https://investhoreca.pl/frytownice-elektryczn e-gazowe-indukcyjne-frytkownice-smazalniki

Zgłoś | Cytuj | Link

13 września 2023, 11:24

Interesuje mnie skubarka do drobiu i pakowarka próżniowa. Czy możecie polecić sprawdzony sklep online z takim asortymentem? Jak na razie znalazłam w Internecie hurtownię Invest Horeca. Czy znacie tę firmę? Czekam na opinie https://investhoreca.pl/c/2077/skubarki-drobi u.html

Zgłoś | Cytuj | Link

dziś, 18:14

The Best ICICI Credit Card offer exciting rewards, cashback, travel benefits, and secure transactions. Choose from lifestyle, shopping, or travel cards with flexible credit limits, easy EMIs, and 24x7 support to suit your spending needs perfectly.

Zgłoś | Cytuj | Link

Stron: 3 ▾ Skocz do strony
◂  1 2 3

Komentarze

Dodaj komentarz

Zarejestruj się przez Facebook

Adres e-mail nie bedzie prezentowany w serwisie budnet.pl

Zaloguj się. Nie posiadasz jeszcze konta w serwisie budnet.pl? Załóż je już teraz w mniej niż minutę.

Kolor:  Rozmiar:

Obrazek nieczytelny? Wygeneruj nowy

Ostatnio na forum

• Tłumaczenie instrukcji obsługi Liczba postów: 126 Grupa: Sprzęt AGD... Ogólnie same tłumaczenia są bardzo ważne i myślę, że także całkiem istotne jest to z jakiego języka obcego chcemy je zlecić. W każdym razie ja polecam od razu k...
  • Jaki nawilżacz powietrza? Liczba postów: 97 Grupa: Sprzęt AGD... Jeśli ktoś szuka czegoś prostego do mieszkania, to nawilżacz Manta HU01AGH wygląda całkiem sensownie. Podoba mi się, że nie jest wielki i ma delikatne światło,....
  • TV Liczba postów: 4 Grupa: Sprzęt AGD... Zamiast zwykłego LCD zastanowiłbym się nad LCD LED - masz lepsza jakość obrazu, lepszy kontrast i nasycenie kolorów. Poza tym jest jeszcze bardziej oszczędny ni...
  • Sprzęt AGD Liczba postów: 185 Grupa: Sprzęt AGD... Jeśli mówimy o zmywarce, to nabłyszczacz często jest pomijany, a też ma znaczenie, dlatego zostawiam link: Ekologiczny nabłyszczacz do zmywarki i ciekawa jestem...
  • Klimatyzacja Liczba postów: 12 Grupa: Sprzęt AGD... Nie wiem, czy ktoś już o tym wspominał, ale split to nadal najczęściej polecany typ klimatyzacji do mieszkań i mniejszych domów. Cena, montaż i użytkowanie są p...

Czytaj też

Społeczność budnet.pl ma już 20623 użytkowników

Użytkownicy online (1)

gości: 203

Ostatnio dołączyli
Zobacz wszystkich >
Galerie
Zobacz wszystkie galerie >