![]() Gość: majerski praktykant |
|
| |
Reklamy Google | |
offline ![]() gabon fachowiec
![]() |
|
| |
Reklamy Google | |
offline ![]() bestyjon majster
![]() ![]() |
|
| |
![]() Gość: mieszkaniec praktykant |
|
Ten post był edytowany przez redakcja dnia: 25 lutego 2016, 10:30 | |
| |
offline ![]() termi2468 praktykant
![]() |
|
Ten post był edytowany przez redakcja dnia: 25 lutego 2016, 10:34 | |
| |
Reklamy Google | |
![]() |
|
| |
offline ![]() kalinka praktykant
![]() |
Jezu jakie fantastyczne schody. Szkoda że my planujemy domek jedno parterowy, Chyba że zdecydujemy sie na poddasze. Wtedy koniecznie chce mieć takie schody u siebie. Na razie wybieramy stąd jakiś projekt żeby móc na wiosnę zacząć się budować. Mam nadziej że wszystko nam wypali i że to papierkowe załatwianie nam się nie przeciągnie. |
Ten post był edytowany przez redakcja dnia: 25 lutego 2016, 10:35 | |
| |
offline ![]() roboczogodzina doświadczony
![]() |
No takie schody są fantastyczne :D prawdziwe dzieło sztuki... A jeśli chodzi o budowę domu i ogólnie o prace ziemne, prowadzone po to aby przygotować podłoże do budowy, to ceny za wykonane usługi wahają się w granicach min.200 tys. - wzwyż :D Zależy jaki dom chce się wybudować, z jakich materiałów, przy pomocy jakiej firmy itp. Te czynniki mają naprawdę dużą wartość. Ja osobiście korzystałem z usług firmy borowski-lodz.com i to był dobry wybór |
Ten post był edytowany przez redakcja dnia: 25 lutego 2016, 15:30 | |
| |
offline ![]() Marcell fachowiec
![]() |
|
| |
![]() |
Jeszcze odnośnie remontu... Niby taniej robić samodzielnie, ale najpierw trzeba mieć czas, a potem jeszcze należy umieć to robić. Kolejna sprawa - narzędzia. Potrzebne coś na poziomie wiertarki Celmy, a nie wiertarki z dyskontu, i dokładnie to samo tyczy się większości używanych narzędzi. Czy je posiadacie? |
|
Ile kosztuje budowa domu?
«
Powrót do artykułu: Ile kosztuje budowa domu? | «
Powrót do grupy: Budowa i remont
Ostatnio na forum
- Innowacyjne opakowania Liczba postów: 156 Grupa: Budowa i re... Ja od dłuższego czasu współpracuję z Atech - producent opakowań plastikowych i mogę ich spokojnie polecić. Zajmują się produkcją butelek i nakrętek plastikowych...
- Nowoczesny dom – czym powinien się wyróżniać? Liczba postów: 115 Grupa: Budowa i re... Szanowni Państwo, elewacja z płytek klinkierowych to doskonały sposób na podniesienie wartości estetycznej i funkcjonalnej budynku. Materiał ten jest niezwykle....
- Kupowanie przez zwiedzanie - nowy ogród wystawowy Liczba postów: 4 Grupa: Budowa i re... Twilo Hairdressing is a professional hair cutting salon offering premium Kerastase hair serums products. Our expert team uses these serums to protect, smooth, a...
- Listwa otwarta na remont Liczba postów: 19 Grupa: Budowa i re... Sähkön hintaan vaikuttavat useat tekijät, joista merkittävimmät ovat sääolosuhteet Nord Poolille sähköä toimittavissa maissa. Tuulivoiman kasvava osuus sähköntu...
- Brama garażowa z napędem Liczba postów: 405 Grupa: Budowa i re... Dla mnie istotne jest, żeby produkty, których używam do konserwacji bramy, były nie tylko skuteczne, ale też łatwe w aplikacji i trwałe. Na https://dbamyobramy....