Myślę, że jeżeli sprawność jest na poziomie 17-20% to jak najbardziej to dobry wynik, no i mocy ok. 300W jak sobie sprawdziłem to JBG PV w przypadku praktycznie wszystkich modułów osiąga takie wyniki, także na pewno technologia produkcji jest naprawdę dobrze rozwinięta. Jak wybierzesz to koniecznie daj znać jakie panele i który producent wygrał :)
Instalacja PV - wybór
Ostatnio na forum
- ogrzewanie elektryczne Liczba postów: 12 Grupa: Robimy inst... Czy grzejnik łazienkowy na podczerwień może być jedynym źródłem ciepła w łazience? Mam pomieszczenie około 6 m² i zastanawiam się, czy takie rozwiązanie wystarc...
- Kawały o elektrykach Liczba postów: 8 Grupa: Robimy inst... Kapral wchodzi wieczorem do sypialni rekrutów i pyta: - Który z was był w cywilu elektrykiem? - Ja! - zgłasza się jeden z żołnierzy. - W porządku. Jesteś odpowi...
- jaki przewód do internetu, tv i telefonu? Liczba postów: 47 Grupa: Robimy inst... Dla tych, którzy planują zakup laptopa do 4000 zł w 2025 roku – polecam zajrzeć na https://www.wybieramlaptopa.pl/porady/18 80-jaki-laptop-do-4000-zl. To konkret...
- Usługi elektryczne Liczba postów: 78 Grupa: Robimy inst... Prace elektryczne wymagają nie tylko odpowiednich kwalifikacji, lecz także doświadczenia oraz znajomości aktualnych przepisów. Niewłaściwie wykonana instalacja....
- Obejmy do rur Liczba postów: 9 Grupa: Robimy inst... Świetną firmą która oferuje wysokiej jakości produkty jak m.in. metalowe opaski, obejmy montażowe SVS, obejmy zabezpieczające złącza STORZ, obejmy mostkowe typ....