offline Emilek43 fachowiec
|
|
|
| |
| Reklamy Google | |
offline Porek456 fachowiec
|
Trudny wybór, dobrze że to już za nami. Po dłuższej analizie zdecydowaliśmy się jednak na wybór polskiego producenta, a dokładnie JBG PV. Mają różne moduły mono i polikrystaliczne, do tego bardzo dobra obsługę która potrafi konkretnie doradzić i wyjaśnić co i jak zanim się podejmie ostateczną decyzję. |
|
| |
| Reklamy Google | |
offline Eldon32 fachowiec
|
Mogę tutaj się zgodzić ;) Szukając naprawdę dobrej jakości modułów fotowoltaicznych to polski producent JBG PV tutaj na pewno da radę. Warto sobie zajrzeć na stronę https://jbgpv.pl/ i dokładnie sprawdzić które opcje będą dla Was najlepsze. |
|
| |
offline Emilek43 fachowiec
|
|
|
| |
offline KrzysiekS fachowiec
|
No już trochę wskazówek tutaj rzeczywiście się pojawiło. Muszę przyznać, że jeżeli chodzi o sam wybór elementów instalacji fotowoltaicznej to patrz na parametry i właśnie warunki jakie zapewnia dany producent bo jednak to inwestycja na kilkanaście lat, więc później może być sporo problemów. Dlatego też ja wolałem postawić na firmę z Polski. Daj znać jak jakieś dodatkowe pytania się pojawią, może coś tam dodatkowo doradzimy ;) |
|
| |
| Reklamy Google | |
Gość: tomasz_b praktykant |
|
|
|
Instalacje PV - moduły fotowoltaiczne
«
Powrót do grupy: Ciekawe pomysły
Ostatnio na forum
- Elementy urządzeń przemysłowych Liczba postów: 31 Grupa: Ciekawe pom... Brawl Pirates is a fast-paced pirate-themed instant win game for players in India who prefer simple mechanics and short rounds. Instead of reels, paylines, or l...
- Lepszy wieszak czy stojak na rower? Liczba postów: 69 Grupa: Ciekawe pom... Według mnie zakupy w sklepach internetowych to spora wygoda i oszczędność czasu. Dlatego polecam Wam stronę https://rowery-colex.pl/ , na której znajdziecie ofe...
- Farby kolorowe dla alergików Liczba postów: 318 Grupa: Ciekawe pom... Ciekawe rozwiązania
- Pomysł na wakacje Liczba postów: 714 Grupa: Ciekawe pom... Natknęłam się ostatnio na Oasis Tours szukając Cypru i spodobało mi się że to touroperator z własnym produktem a nie agregator który tylko przetransferuje cię d...
- Witryna. Liczba postów: 26 Grupa: Ciekawe pom... Sugar Rush 1000 is one of the most exciting slot games I’ve tried recently. The colorful candy theme makes it fun, while the gameplay keeps you hooked with ever...