Instalacje PV - moduły fotowoltaiczne

« Powrót do grupy: Ciekawe pomysły

22 kwietnia 2021, 12:13

Zgadzam sie: good 0 bad

jestem na etapie poszukiwań dobrego polskiego producenta do wykonania instalacji fotowoltaicznej, a szczególnie interesują mnie moduły fotowoltaiczne. Zależy mi na wysokiej sprawności i konkurencyjnej cenie. Pozdrawiam!

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

5 maja 2021, 12:06

Trudny wybór, dobrze że to już za nami. Po dłuższej analizie zdecydowaliśmy się jednak na wybór polskiego producenta, a dokładnie JBG PV. Mają różne moduły mono i polikrystaliczne, do tego bardzo dobra obsługę która potrafi konkretnie doradzić i wyjaśnić co i jak zanim się podejmie ostateczną decyzję.

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

10 maja 2021, 11:19

Mogę tutaj się zgodzić ;) Szukając naprawdę dobrej jakości modułów fotowoltaicznych to polski producent JBG PV tutaj na pewno da radę. Warto sobie zajrzeć na stronę https://jbgpv.pl/ i dokładnie sprawdzić które opcje będą dla Was najlepsze.

Zgłoś | Cytuj | Link

13 maja 2021, 11:18

Dzięki wielkie za podpowiedzi, super że już się wskazówki pojawiły. No i mam nadzieję, że jeszcze trochę się temat będzie rozwijał :)

Zgłoś | Cytuj | Link

17 maja 2021, 10:35

No już trochę wskazówek tutaj rzeczywiście się pojawiło. Muszę przyznać, że jeżeli chodzi o sam wybór elementów instalacji fotowoltaicznej to patrz na parametry i właśnie warunki jakie zapewnia dany producent bo jednak to inwestycja na kilkanaście lat, więc później może być sporo problemów. Dlatego też ja wolałem postawić na firmę z Polski. Daj znać jak jakieś dodatkowe pytania się pojawią, może coś tam dodatkowo doradzimy ;)

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

27 grudnia 2021, 16:01

Zdecydowanie polecam Wam tą firmę https://bienergy.pl
Ja akurat jestem bardzo zadowolony ze współpracy z Bud-Invest Energy. Szybka dostawa zamówień, opieka i fajny kontakt z doradcą. Także warto zapamiętać adres.

Zgłoś | Cytuj | Link

Komentarze

Dodaj komentarz

Zarejestruj się przez Facebook

Adres e-mail nie bedzie prezentowany w serwisie budnet.pl

Zaloguj się. Nie posiadasz jeszcze konta w serwisie budnet.pl? Załóż je już teraz w mniej niż minutę.

Kolor:  Rozmiar:

Obrazek nieczytelny? Wygeneruj nowy

Ostatnio na forum

• Wynajem sprzętu budowlanego - czy to się opłaca? Liczba postów: 520 Grupa: Ciekawe pom... Podczas organizacji placu budowy bardzo ważne jest odpowiednie zabezpieczenie terenu. Przeglądając dostępne rozwiązania, zainteresowały mnie ogrodzenia tymczaso...
  • Co warto jest kupić na parapetówkę? Liczba postów: 2 Grupa: Ciekawe pom... Jeżeli to znajomi to kwiatek, świeczka zapachowa lub patyczki zapachowe, natomiast jeżeli chodzi i coś droższego dla bliskiej osoby to np sztućce, garnki, zasta...
  • Mieszkanie Liczba postów: 64 Grupa: Ciekawe pom... Alicante zachwyca śródziemnomorskim klimatem, dostępem do plaż i wygodą codziennego życia, dlatego nieruchomości w Alicante są atrakcyjną propozycją dla osób sz...
  • Dodatki do domu jako prezent ślubny? Liczba postów: 41 Grupa: Ciekawe pom... Szukając inspiracji na zaproszenia ślubne, wpadłam ostatnio na fajny artykuł. Powiem Wam, że to naprawdę istotny element każdej ceremonii. Dobrze dobrane zapros...
  • JAKI SKLEP INTERNETOWY? Liczba postów: 419 Grupa: Ciekawe pom... Hejka, właśnie natknęłam się na coś, co może was zainteresować. Znalazłam stronę Aldi, gdzie możemy sprawdzić ich sklepy. Dla przykładu, tu jest link do sklepu....

Czytaj też

Społeczność budnet.pl ma już 21372 użytkowników

Użytkownicy online (1)

gości: 305

Ostatnio dołączyli
Zobacz wszystkich >
Galerie
Zobacz wszystkie galerie >
/* */