Gość praktykant |
|
|
| |
| Reklamy Google | |
offline justyna85 fachowiec
|
|
|
| |
| Reklamy Google | |
offline Krzysiek Wojnicki fachowiec
|
Jak się nad tym zastanowię, to w garażach zazwyczaj jest zimno i nie ocieplone, ale faktycznie są garaże ocieplone, chyba najczęściej styropianem, szczególnie te "starsze modele", że tak je ujmę. Jak na mój gust drzwi do garażu ocieplić styropianem, bo od środka, więc lepiej żeby od środka był materiał, który "oddycha" ciężej. Aczkolwiek mogę sie mylić. |
|
|
Jak docieplić brame garażową?
«
Powrót do grupy: Technologie i materiały
Ostatnio na forum
- Jakie kupić narzędzia? Liczba postów: 666 Grupa: Technologie... Co powiecie w ogóle na szybkozłącza hydrauliczne ? Ogólnie dostępne są tutaj bardzo solidne akcesoria, sprawnie działają,a do tego można je kupić w konkurencyjn...
- jak długo trwa budowa domu?... Liczba postów: 1352 Grupa: Technologie... Przeglądając różne parterówki, trafiłem na Projekt domu Dom w kosaćcach 9 (N) – https://www.archon.pl/projekty-domow/pro jekt-dom-w-kosaccach-9-n-m7e6267123661e. ...
- MIni żurawie - wybór Liczba postów: 11 Grupa: Technologie... Jeżeli są tutaj osoby, które szukają firm, która świadczy kompleksowe usługi dźwigowe, podnośniki koszowe lub transport HDS, to polecam Wam sprawdzić stronę, gd...
- Maszyny do obróbki metalu i drewna. Liczba postów: 45 Grupa: Technologie... Czasem w maszynach przemysłowych potrzebne są urządzenia, które zapewniają stabilną pracę przy dużych przełożeniach. Przeglądając tematy związane z napędami, tr...
- opakowania Liczba postów: 92 Grupa: Technologie... Jestem przekonana, że klienci na pewno patrzą na ekologiczność opakowań.