Gość praktykant |
|
|
| |
| Reklamy Google | |
offline justyna85 fachowiec
|
|
|
| |
| Reklamy Google | |
offline Krzysiek Wojnicki fachowiec
|
Jak się nad tym zastanowię, to w garażach zazwyczaj jest zimno i nie ocieplone, ale faktycznie są garaże ocieplone, chyba najczęściej styropianem, szczególnie te "starsze modele", że tak je ujmę. Jak na mój gust drzwi do garażu ocieplić styropianem, bo od środka, więc lepiej żeby od środka był materiał, który "oddycha" ciężej. Aczkolwiek mogę sie mylić. |
|
|
Jak docieplić brame garażową?
«
Powrót do grupy: Technologie i materiały
Ostatnio na forum
- Jaki agregat hydrodynamiczny do malowania ścian wy... Liczba postów: 1 Grupa: Technologie... Szukam agregatu hydrodynamicznego do malowania ścian i sufitów. Sprzęt będzie używany przy remontach mieszkań i domów jednorodzinnych. Na co zwrócić uwagę przy....
- Maszyny do obróbki metalu i drewna. Liczba postów: 50 Grupa: Technologie... W produkcji nowoczesnych maszyn bardzo duże znaczenie mają komponenty odpowiedzialne za przesyłanie zasilania oraz sygnałów sterujących. Zainteresowałem się tem...
- Les automobilistes face à la hausse des coûts éner... Liczba postów: 1 Grupa: Technologie... L’augmentation des prix de l’énergie continue d’avoir un impact important sur le budget des ménages. Les conducteurs sont particulièrement concernés, car les dé...
- Przeterminowany cement Liczba postów: 16 Grupa: Technologie... Technologies and materials continue to shape how digital tools and user experiences evolve. From advanced coding frameworks to optimized mobile resources, innov...
- Fotowoltaika Liczba postów: 181 Grupa: Technologie... Jeszcze kilka lat temu fotowoltaika kojarzyła się głównie z dużymi inwestycjami i rozwiązaniami dostępnymi dla nielicznych. Dziś panele PV stały się czymś znacz...