offline ajlajt majster
|
|
|
| |
| Reklamy Google | |
offline barmanka majster
|
Najlepiej byłoby zaprosić fachowca albo kilku, żeby
każdy dokonał wyceny. Wtedy wiedziałabyś czego się
mniej więcej spodziewać. Inną opcją jest taki kalkulator materiałowy. Wtedy możesz
sobie policzyć ile materiałów będzie ci potrzebne i jaki
to będzie koszt. |
|
| |
| Reklamy Google | |
offline Kamilameble.pl fachowiec
|
|
|
| |
offline basiia majster
|
|
|
| |
offline madejski fachowiec
|
|
|
| |
| Reklamy Google | |
offline Budomus_pl doświadczony
|
Koszt remontu obliczysz w prosty sposób jeżeli
większość prac wykonasz samodzielnie, a kupisz jedynie
materiały w dobrym sklepie internetowym gdzie dodatkowo
będzie taniej. Jeśli natomiast zdajesz się na usługi
firmy budowlanej lub remontowej, to trudno powiedzieć ile
to wyniesie, zależy jak wycenią robociznę. |
|
| |
offline rlisek28 praktykant
|
|
|
| |
Gość: mortgages rates praktykant |
|
|
| |
Gość: petermu11 praktykant |
|
|
| |
Gość: dorthyvy2 praktykant |
|
|
|
Jak mniej więcej obliczyć koszt remontu?
«
Powrót do grupy: Ciekawe pomysły
Ostatnio na forum
- Wykonaj samemu dekoracje ścian Liczba postów: 140 Grupa: Ciekawe pom... Cegła. Można zrobić tylko na jednej ścianie. Pewnie też da radę zrobić na fragmencie. Tylko trzeba mieć pomysł na to. Elabrick z OBI i można kłaść samemu nawet....
- Mieszkanie Liczba postów: 53 Grupa: Ciekawe pom... Komfort mieszkania to nie tylko metraż, ale też otoczenie i dostęp do komunikacji. Enklawa Ursynów przy Kłobuckiej 23A mają funkcjonalne rozkłady mieszkań i jes...
- Czy kort tenisowy to dobry pomysł? Liczba postów: 27 Grupa: Ciekawe pom... Wpadłam tam przypadkiem i zaskoczyło mnie, jak szczegółowo opisane są różne lokalizacje. Na Ranking kortów do squasha masz wszystko: standard, szatnie, grafiki,...
- Stara cegła na ścianie Liczba postów: 226 Grupa: Ciekawe pom... A co sądzicie o cegłach dostępnych na stronie Ceglany Renesans ? Widziałam kilka świetnych wzorów. Wiem, że będą u mnie się doskonale prezentować :)
- Dodatki do domu jako prezent ślubny? Liczba postów: 37 Grupa: Ciekawe pom... No ja myślę, że takie prezenty są super! Bardzo praktyczne