offline Kamilameble.pl fachowiec 
                 | 
												|
| 
						 | |
| Reklamy Google | |
offline JoaU kierownik 
                 | 

Ale po co usuwać, skoro są modne? ;) https://www.wdw.com.pl/moda-na-tapety-scienne -znowu-powraca/  | 

| 
						 | |
| Reklamy Google | |
Gość: Mosley praktykant  | 

Ja usuwałem po prostu szpachelką i to po prostu wygodne. Ewentualne ubytki, które mogą powstać to po prostu można uzupełnić dobrą gładzią, która nie pęka i jest elastyczna. U siebie stosowałem Acryl Putz ST10. Ściany wyglądają bardzo estetycznie, są równe, ładnie pomalowane  | 

| 
						 | |
offline domi.nika fachowiec 
                 | 

tez mi sie wydaje ze szpachelką jest wygodnie :) ja tak
przynajmniej usuwałam ale pewnie są inne sposoby!  | 

| 
						 | |
offline e-Rzecznik Śnieżka fachowiec 
                 | 

Szanowni Państwo,  | 

| 
						 | |
| Reklamy Google | 
Jak usunąć tapetę?
« 
				Powrót do grupy: Ciekawe pomysły

Ostatnio na forum
- Ładna i dobrze wykonana pościel - gdzie szukać Liczba postów: 11 Grupa: Ciekawe pom... Bardzo duży asortyment produktów dla dzieci od zabawek po przewijaki, wyroby tekstylne i pielęgnacyjne znajdziecie zaglądając do https://www.sensillo.pl/produkt...
 - Overchat AI Liczba postów: 5 Grupa: Ciekawe pom... 250% саламдашуу бонусу жана 180 фриспин – бул мүмкүнчүлүктөр дүйнөсүнө кеңири чакыруу. Ал башталгычтарга ишеним берип, тажрыйбалуу оюнчуларга горизонтторду кеңе...
 - Astronaut Game Liczba postów: 1 Grupa: Ciekawe pom... I wanted to share my thoughts about the Astronaut Game because I’ve been trying it for a while and it really caught my attention in a surprising way. At first g...
 - Banger Liczba postów: 10 Grupa: Ciekawe pom... Thank you very much!
 - Nowoczesne rozwiązania w kuchni Liczba postów: 394 Grupa: Ciekawe pom... Czy wiecie, która firma posiada w swojej ofercie różnego rodzaju woreczki do chleba i laminaty spożywcze? Ważny jest dla mnie szeroki wybór produktów. Ostatnio...